Az ország három kedvenc Mesefaragója
Címlap / Otthon / Az ország három kedvenc Mesefaragója

Az ország három kedvenc Mesefaragója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-11

November végén lezárult a Játszóvilág Egyesület meghirdetett meseíró pályázatának első fordulója, és kiderült, melyik három mese jutott tovább a döntőbe. A Mesefaragóra az ország különböző pontjaiból érkeztek pályamunkák, a döntés a közönség kezében volt. 

 

A Mesefaragó pályázat a lelkes csapatok után a meserajongókat is sikeresen mozgósította: összesen 1655 szavazat érkezett a beérkezett mesékre. A legtöbb voksot a Mezőkeresztesi Harmatcsepp Óvoda Szentistván úti tagóvodájának Katica csoportja kapta. Zűrbolygói küldetés című alkotásukra 475 szavazat érkezett. Mögöttük végzett a Beszédes József Általános Iskola 2/A osztálya A fene vigye el! című meséjével, melyre 326 meserajongó adta le voksát. A harmadik továbbjutó, a Manófalvi Manó Vegyes csoportjának története, az Egy kis zűr az űrben! pedig 246 szavazattal került be a döntőbe.


Az első kör lezárulása után sincs megállás: a pályázat kiírói egy újabb, végső megmérettetésen ismét próbára teszik a továbbjutó csoportok kreativitását. A három döntős csapat egy-egy izgalmas workshop keretén belül, Finy Petra írónő és Radnóti Blanka illusztrátor segítségével tovább csiszol történetén. A tökéletesített meséket december 10-től láthatjuk a Mesefaragó honlapján – ekkor veszi kezdetét az újabb közönségszavazás és a végső verseny, mely december 16-án zárul.

Folytatódik tehát a mesefaragás és a közös alkotás – kísérjék figyelemmel a versenyt, és szavazzanak! December 17-én pedig kiderül, melyik csoport nyeri el a főnyereményt, a Játéksziget bolthálózat által kialakított, készségfejlesztő játékokkal berendezett játszósarkot.

 
 
[ 1493 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x