Győztest hirdettek az országos Mesefaragó pályázaton
Címlap / Otthon / Győztest hirdettek az országos Mesefaragó pályázaton

Győztest hirdettek az országos Mesefaragó pályázaton

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-26

A Játszóvilág Egyesület képviselői Dunaföldváron jártak, hogy megjutalmazzák a Mesefaragó pályázat nyertes csapatát. A rendezvényen átadásra került a pályázat fődíja, és a szervezők egy meglepetésprogrammal is kedveskedtek a győzteseknek. A Beszédes József Általános Iskola diákjai A fene vigye el! című alkotásukkal nyerték meg az országos meseíró pályázatot. 


Rendezvénynaptár
Az erős mezőnyben nem volt könnyű dolguk az indulóknak: a verseny kiírói, a Játszóvilág Egyesület és a Játéksziget bolthálózat alaposan próbára tették a gyerekek kreativitását. A verseny első körében a rendelkezésükre bocsájtott szereplőkkel kellett mesét alkotniuk az indulóknak, a második körben pedig a pályázat közreműködői, Finy Petra írónő és Radnóti Blanka illusztrátor segítségével játszották újra a történeteiket.
A dunaföldvári Beszédes József Általános Iskola 2/A osztálya a közönségszavazás mindkét fordulóján remekül teljesített. Munkájuk jutalmaként a december 19-i rendezvényen átvehették a Játéksziget bolthálózat által felajánlott, 200 ezer Ft értékű főnyereményt, a kreatív fejlesztő játékokkal gazdagon berendezett Játszósarkot. A játékok mellett még egy különleges meglepetéssel készültek a szervezők: egy játékos készségfejlesztő foglalkozás során a gyerekek újra találkozhattak Radnóti Blankával.


„Tevékenységünkkel elsősorban a kreatív fejlesztő játékok és a közös játék fontosságát hangsúlyozzuk, mivel ezek elengedhetetlenek a gyermekek szociális és érzelmi fejlődéséhez. Ebben a szellemiségben fogant meg a Mesefaragó pályázat ötlete is. A versenyt óvodai illetve alsó tagozatos csoportok számára írtuk ki – pályázatunkkal ugyanis úgy szerettük volna megmozgatni a gyermeki fantáziát, hogy közben támogassuk a közös játékot is.” – mondta el a fődíj-átadón Nagy Ágnes, a Formatex Kft., marketing igazgatója.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x