Muskátli a balkonon
Címlap / Otthon / Muskátli a balkonon

Muskátli a balkonon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

A minap muskátlikat vettem. Akciósan. Most a kiskertem úgy néz ki, mintha egy gondos gazda évről évre rendesen átteleltetné, és gondozgatná növényeit, hogy tavasszal az újult színeiben ragyoghasson.  

 

A minap muskátlikat vettem. Akciósan. Most a kiskertem úgy néz ki, mintha egy gondos gazda évről évre rendesen átteleltetné, és gondozgatná növényeit, hogy tavasszal az újult színeiben ragyoghasson. Pedig nálam ez nem így van.


A múlt éven a pincébe levitt muskátlik az enyészeté lettek. Ezért aztán utánanéztem, hogyan is kell majd jövőre tennem ezekkel az új tövekkel.


Mint kiderült, egyik legelterjedtebb virágunk a muskátli, amelynek sokféle változata közül nálunk az ablakládában, az erkélyeken és a virágágyakban is leggyakrabban a piros virágút láthatjuk. Ez emberek valószínűleg azért kedvelik annyira ezt a növényt, mert nagy előnye, hogy megfelelő helyen és rendszeres öntözéssel szinte állandóan virágzik. Ha olykor némi neki való tápszeroldattal megöntözzük, esetleg megpermetezzük, és az elszáradt virágzatoktól megszabadítjuk, meghálálja gondoskodásunkat.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 13654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x