Mikortól adjunk a gyereknek édességet?
hirdetés
Címlap / Otthon / Mikortól adjunk a gyereknek édességet?

Mikortól adjunk a gyereknek édességet?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Mivel az anyatej rendkívül édes, ezért ez az íz az, amit minden csecsemő kedvel. Sokszor ajánlják, hogy ha kicsink nem fogadja el a savanykásabb reszelt almát első ételként, hát tegyünk bele pici cukrot, és úgy jobban fogja kedvelni 


Rendezvénynaptár
Mivel az anyatej rendkívül édes, ezért ez az íz az, amit minden csecsemő kedvel. Sokszor ajánlják, hogy ha kicsink nem fogadja el a savanykásabb reszelt almát első ételként, hát tegyünk bele pici cukrot, és úgy jobban fogja kedvelni. De a táplálkozási tanácsadók ezt mégsem ajánlják. Inkább próbálkozzunk többször az új ízzel, és ne cukrozzuk utólag az ételeket, hanem próbáljuk meg gyerekeinkkel a természetes ízeket megkedveltetni.

Bár a legtöbb bébiétel oldalán a hozzáadott cukor nélkül felirat díszeleg, mégis a bébiételgyártók majdnem minden desszertjükhöz adnak hozzá cukrot. Csoda, ha egyes márkák annyira ízlenek a gyerekünknek?

A csecsemő éppen az anyatejre való emlékezés miatt az édes ízt részesíti eleinte előnyben, mégis igazi édességeket a gyerek egy-másfél éves kora előtt ne adjunk. Tudjuk, hogy az édességek élettanilag lényegében csak energiaforrások, mégis az emberek többsége örömmel fogyasztja, és szeretteinek is szívesen kedveskedik vele.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x