A reménytelennek tartott gyermekek 3.
Címlap / Otthon / A reménytelennek tartott gyermekek 3.

A reménytelennek tartott gyermekek 3.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-14

A zavarok már az óvodában, hároméves korban is szűrhetők s akkor még három év áll rendelkezésre, hogy megfelelő fejlesztésekkel a hibákat kijavíthassuk az iskolakezdéséig. Ez sokkal ideálisabb, mintha az iskola-érettségi vizsgálaton derül ki valami és akkor állnak neki fejleszteni, elveszítve a fejlesztés szempontjából leghatékonyabb éveket.  

 

Mercsek László a CFR technika eredményeiről:

Többéves munkánk során kikristályosodtak a következők:
- Az esetek 95 százaléka jól reagál a CFR technikára.
- Gyermekeknél a technika alkalmazása mindig egyedi elbírálást igényel.
- Bármilyen fejlesztő eljárással együtt alkalmazható.
- Az együtt alkalmazott technikák egymás hatását erősítik.
- Az elért eredmények tartósak.
- A gyermekek jól tűrik, sőt szeretik a CFR technikát.

A zavarok már az óvodában, hároméves korban is szűrhetők s akkor még három év áll rendelkezésre, hogy megfelelő fejlesztésekkel a hibákat kijavíthassuk az iskolakezdéséig. Ez sokkal ideálisabb, mintha az iskola-érettségi vizsgálaton derül ki valami és akkor állnak neki fejleszteni, elveszítve a fejlesztés szempontjából leghatékonyabb éveket. Az agy szempontjából a heti 1-2 alkalommal elvégzett egyórás fejlesztés nagyon kevés, mert a megfelelő hatékonysághoz 72 órán belül meg kell ismételni a gyakorlatokat ahhoz, hogy az agy azt hatékonyan beépítse. Az agytréner készülékkel ez sokkal intenzívebben valósítható meg, ezért gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást eredményez. Módszerünknél fontos szerep hárul a szülőkre is. A család energiaállapota mindig a leggyengébb személyen, azaz a gyereken mutatkozik meg először. Ha a szülők fáradtak, kimerültek, idegesek, akkor a gyerek sokkal többet betegeskedik. A sok asztmás, kruppos stb. gyerek hátterében energiaszegény, stresszes, gondokkal, veszekedésekkel teli családi háttér áll: „Fuldoklom ebben a légkörben”.

Lényeges a szülők kezelése is, illetve a családi harmónia megteremtése. Ha helyreállítjuk energiarendszerüket, növeljük stressztűrő képességüket, akkor nemcsak egészségesebbek, kreatívabbak, boldogabbak lesznek, hanem növekszik a problémamegoldó képességük is. Így a gyerek is egészségesebb lesz és jobban fejlődik, ami pozitívan hat az egész családra. Természetesen a sikerek mögött mindig ott van a szülők és a fejlesztők rengeteg munkája és türelme.Az olykor csodaszámba menő gyógyulások esetén sem beszélhetünk csodákról.Soha sem mi és nem is a készülék gyógyít. A csoda az emberi agyban van. Mérhetetlen az önfejlesztő, öngyógyító képessége, és képes a saját hibáit kijavítani.

A CFR technikával mi ezt a képességet használjuk ki, illetve ezt serkentjük. Szerencsére egyre több szakember ismeri fel a jelenlegi módszerek alkalmazásának korlátait, ezért keresik az új lehetőségeket, amelyekkel többet és hatékonyabban tudnának segíteni. Minket is rendszeresen megkeresnek, hogy tartsunk bemutató előadásokat, illetve tanfolyamot a CFR technikáról. Vidéken, ahol a távolságok miatt a fejlesztési lehetőségek korlátozottak, nagy segítséget jelenthet ez a módszer a korai és a későbbi fejlesztésekben egyaránt. Alkalmazható óvodákban és iskolákban, csoportos vagy egyéni fejlesztés keretében is. Korai fejlesztő központok, nevelési tanácsadók első számú hatékony segédeszköze lehetne. Hol a határ? Nem tudjuk, de álljon itt néhány eset, amelyek azt bizonyítják, hogy nincs lehetetlen.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2276 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x