Csak ha már a kémia csődöt mondott?
Címlap / Otthon / Csak ha már a kémia csődöt mondott?

Csak ha már a kémia csődöt mondott?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

Reménység minden állatnak - de ne az utolsó remény legyen. Miért nem csak azután kell a természetes módszerekhez folyamodni, ha már a nagy rakás szteroidra sem reagál az állatkánk? Az állatorvoslásban is maximálisan hatékonyak a természetes módszerek; a homeopátia, a gyógynövények, masszázsok. 


Rendezvénynaptár

Egyszer láttam egy filmet egy indián gyógyítóról. Egy beteg emberrel kapcsolatban több gyógyítással foglalkozó szakembert megkérdeztek, de csak ez az egyetlen öreg, rézbőrű, iskolázatlan kuruzsló merte vállalni ezt a mondatot: „- Meg tudom gyógyítani!” A többiek mind olyanokat mondtak, hogy „jók a gyógyulási esélyek, ha …” és olyanokat, hogy „ha a körülmények kedveznek…”. Azt hiszem, a leghitelesebb mégis az öreg volt. Elgondolkodtam, hogy miért félünk mi, magukat civilizáltnak tartó emberek, diplomás, gyakorlott orvosok ilyen egyértelműen kijelenteni:

- Meg tudom gyógyítani!
Amióta ezzel az öreggel összehozott a televízió, egyre többször merem ezt kimondani jómagam is. Az akadémikus, allopátiás gyógyításban az orvosok – legjobb tudásuk szerint – a tüneteket kezelik. Ők legfeljebb azt mondják: megkísérlem a gyógyítást. A homeopata orvos ezzel szemben nem a tüneteket, hanem az okot orvosolja. Thorwald Dethlefsen (a híres német ezoterikus író, természetgyógyász) írja, hogy az allopátiás gyógyítás olyan, mintha autószerelőnk a fék hibáját jelző lámpát csavarná ki és vidáman utunkra engedne bennünket egy veszélyes lejtőn, mondván: A hiba elhárítva!

A kémiai szerek nem kívánatos hatásai
Nagyon sokszor a kémiai szerek elfedik az alap tünetet, és ha úgy érkezik meg hozzám a páciens, hogy már telipumpálták a szervezetét komoly gyógyszerekkel, sokkal nehezebb megtalálnom számára megfelelő homeopátiás szert. A gyógyszerek maguk is egy csomó mellékhatással bírnak, és mindez nem elég, az alap tüneteket elfedik és a mellékhatások félrevezető tüneteit is produkálják a betegek. Sokan azt gondolják, hogy a csodatévő szent ember mindent helyre tud hozni, így már csak akkor hozzák el hozzám az állatot, ha az fél lábbal az örök vadászmezőkön kergeti a fehér nyulat, vagy fehéregeret.

Itt van Púder, a helyes, öreg uszkár esete
Púder nagyon sokféle tünettel jött hozzám. Kedves, okos szemű, kicsit már vénecske de nagyon nagy szeretetben élő állatka, megejtő látványt nyújtott, ahogy esenyen nézett rám, mintha kérte volna: Gyógyíts meg! Rengeteg tüneti kezelésre alkalmas szert kapott, gazdája egy kosár pénzt hagyott mindenféle állatorvosoknál, a kutyus speciális tápokat evett, de tünetei sokaságából szinte lehetetlen volt kihámozni az igazi, valódi okot. A gyógyszereket is magával hozta a gazdi, egy teljes TESCO szatyor volt teli velük. Fele szatyornyi gyógyszer a másik gyógyszerek tüneteit volt hivatott enyhíteni. A fejemet fogtam!
Hetek munkájával, és nagyszerű, valóban odafigyelő gazdájának szeretetével sikerült Púdert visszavarázsolni a boldog, agg kutyahölgyek sorába. A harmadik homeopátiás szer vált be végül. Lassan letettük az összes allopátiás szert, és kiegészítő kezelések után, körülbelül három hónap leforgása alatt Púder óriási változáson esett át. Megfiatalodott, ezt a parkban is észrevették a többi kutyások. Szőre újra a régi fényében pompázott, fogazata letisztult, újra ehette a kedvenc csemegéit, ami bizony egy éltes kutyahölgynek élete jogán jár.
Púder ma már nem élne, ha gazdája nem ilyen kitartó, nem ilyen bizakodó, és nem hisz feltétel nélkül abban, hogy Púdernek élnie kell még. A gyógyító munkájához ugyanis ez az egy elengedhetetlen. A gazda és a kutya nagyszerű összhangja, melyben mindketten együtt, az állat és az ember harmóniájáért, az egészséges életért dolgoznak.


A kémiai szerek mindegyike kiváltható!
A természetes gyógymódok, megfelelő képzettségű orvos által alkalmazva teljesen kiválthatják a kémiai gyógymódokat, és sokkal kíméletesebbek a kisállatok számára, mint az injekciók, műtétek és keserű pirulák sokasága. Amiben pedig magam is hiszek: a gazda ismeri legjobban állatát és az ő segítsége nélkül az én állatorvosi tudásom mit sem ér.

Ha a beteg állat állapota kritikus, kérem ne írjon, hanem azonnal hívjon fel, hogy mielőbb segíthessek! Tel: +36 (20) 942-8342 Kérdéseivel pedig bátran forduljon hozzám itt, írásban.

Dr. Németh József állatorvos – természetgyógyász tanácsadó

 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x