Tanulj a pasiktól: a 4 legjobb duma szakításhoz
Címlap / Pasizás / Tanulj a pasiktól: a 4 legjobb duma szakításhoz

Tanulj a pasiktól: a 4 legjobb duma szakításhoz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Ha egy pasi kicsit is jobban néz ki az átlagnál - vagy átlagon felüli kisugárzással bír -, akkor törvényszerűen jön a belvíz. Naponta öt új lány ír az üzenőfalára, tudtára adva a többinek: "Khm. Én is itt vagyok neki!". És ez még mindig nem minden. Napi öt felajánlkozás a minimum a terítéken. Szegény pára pedig már jól tudja: nem kell neki belvíz, úgyhogy előkeresi a fogót, és elzárja a csapot.  

 

Érdemes elfelejteni az sms-ben és interneten való szakítást, és helyette egy sokkal intelligensebb verziót használni. Gondolj csak arra, amikor pillarebbenés nélkül áll meg előtted, és közli, túl jó vagy neki. Ilyenkor még te köszönöd meg, hogy lekoptatott.

Kicsavartuk a fogót a kezükből, és most átnyújtom nektek. Tippek, trükkök, avagy hogyan érdemes?

Szakítás taktikusan


1. A klasszikus „túl jó vagy nekem” a legzseniálisabb, számodra legkíméletesebb szakító duma.

Mivel a majdani átsírt éjszakák után könnyűszerrel húzhatod magadra a takaróval együtt a tényt, hogy igen, túl jó vagy neki. Így egy röpke pillanat alatt a magad javára fordítva a szituációt léphetsz tovább.

2. Mennyi, de mennyi alkalommal hallhattuk már szépfiúk tucatjainak szájából a „most nem akarok komoly kapcsolatot, élni akarom az életemet!” monológot. Ha hiteles adattal szeretnék szolgálni, szerintem holnapután éjfélig itt ülnék. A szépfiúktól meg el is fogadjuk. Mert jól néz ki, indokolt, hogy ki akarja élni magát. Hát hadd tegye.

De ha egy picit a dolog mélyére nézünk, ez is csak egy lekoptatós duma a sok közül. Ilyenkor szokott a szokásos séma ismétlődni: a következő héten kézen fogva húz maga után valakit. Pedig nem akart ő komoly kapcsolatot. Tőled. Talán utóbbi szócskát felejtette el csak kiejteni a csöpp kis száján.

3. Nincs is annál szívszorongatóbb érzés, amikor megismerkedsz egy pasival, aki még mindig a múltjában él. Azzal kel és fekszik. Ismerkedik, de minden alkalommal valakihez hasonlítja épp aktuális társát. Mert nem tudja túltenni magát a múlton, még mindig az exét szereti. Hajtogatja is folyamatosan „én próbálkozom, de még mindig őt szeretem!”. Ámíthatod magad, de felesleges, ugyanis benne van a pakliban, hogy a következő héten remegő ajkakkal közli veled: megint összejöttek.

4. A zsáneremet megtestesítő fekete hajú szépfiúk tucatja került az életembe az elmúlt években. Nem véletlenül. Sötét hajuk, szemük, kreol bőrük tökéletesen megtestesíti mindazon rosszat, amire minden nőnek szüksége van. Ők azok, akik mellett Bond-lánynak érzed magad. Akikkel úgy érzed, bármire képes vagy. A gond az, hogy ezzel nem csak te vagy így. Egy ilyen pasira átlag 5-6 lány akaszkodik. Dönthetsz úgy, hogy megbirkózol mindannyiukkal, vagy egyszerűen hagyod őket, és szebbé teszed a fickó életét. Ettől függetlenül még így is megkaphatod a „képtelen vagyok a kötődésre” kamudumát. Persze, hogy az! Ott van körülötte tizenöt nő, mind érte harcol. Igen. Érte. És nem fordítva. Persze, hogy unja, ugyanakkor élvezi is. Hülye lenne, ha nem tenné. Hisz tökéletes polírozás ez a pici egójának. Ami így duzzad egyre nagyobbra és nagyobbra. Mígnem talán ő is elhiszi: képtelen a kötődésre, mert nincs olyan nő, aki megérdemelné őt.

A fenti négyes minden darabja külön-külön is viszi a pálmát. Tedd magadévá, és használd őket. És szokj le az sms-ben való szakításról, ugyanis jellemtelen emberre vall.

Kép: Lipps,  www.piqs.de


 
 
[ 405 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x