"Nem benned van a hiba!"
Címlap / Pasizás / "Nem benned van a hiba!"

"Nem benned van a hiba!"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szembesülni azzal, hogy valóban így van, megdöbbentő. Keresni magunkban a hibát, ezáltal elméleteket gyártani, miszerint mi csak ennyire vagyunk képesek, legalábbis a pasik semmi komolyat sem akarnak tőlünk, a legegyszerűbb és a legbutább dolog. Ugyanis. A kivételekről valahogy mindig elfeledkezünk. Talán azért, mert másra fókuszálunk. Arra, amit a leggyakrabban kapunk, és azt hisszük, hogy nekünk szól. Pedig dehogy. Vagy, mert egyre kevesebb van belőlük.  

Csak nézd meg a mai pasikat – és persze a nők között sincs kivétel! Mind rohan, fut, siet, elszalad a saját boldogsága mellett, mert neki most más a fontos. Talán a pénz, a munkája. Vagy az, hogy minden nőn – vagy pasin - átmenjen úgy, akár egy úthenger. Alul felül, ahol éri. Az esetek többségében nekik bőven elég az érzelemmentes szex, menekülve a mélyebb érzésektől. Mert ez biztonságos. Így nem sérülhetnek.
Ha strigulákat kellene húznom a falra, hogy hányszor hallottam a „Nekem ilyen nő kell!” mondatot. Szerintem holnap estig ott görnyednék a fal mellett, utána meg azt se tudnám, hogy álljak fel. Ez a legjobb példa arra, hogy a pasik megijednek. Nem csoda, egyszerű úgy az élet, ha túlkínálat van belőlük. Gondolj bele, sokkal több nő van, mint pasi. Jelentős részük meleg, vagy már idős ahhoz, hogy party- képes legyen.

Akik meg maradnak, azokért 10 műkörmös karmokkal kaparnak a nők. Igen, a nők. Megbukott ugyanis a szisztéma, miszerint a pasik dolgoznak meg egy nőért. Legalábbis nagyon kevés erre a példa. Ha egy picit kinyitod a szemed, talán Te is látod, hogy mi van a kulisszák mögött. És még nem is kell annyira megerőltetned magad. Minek harcolni valamiért, ha ugyanazt mindenféle erőfeszítés nélkül megkaphatod? Két kedves szó, egy hatásos előadás után a nő viszi az ágyába. Mert a lány meg akarja szerezni, és azt hiszi, így menni fog. Pedig az esetek többségében dehogy. Amiben nincs meló, az nem érdekes. Amiben van meló, azt megbecsülöd.  

Ha tisztában leszel azzal, hogy mire van szükséged, szemrebbenés nélkül közlöd majd mindenkivel az elején, hogy mit szeretnél. Egy éjszakás kalandra, vagy többre, nyitott kapcsolatra, vagy a hagyományos értelemben vett kapcsolatban kamatoztatnád tudásod. De egy biztos: a mai világ egyetlen hatásos kulcsa az őszinteség. Hogy ki és meg mered mutatni magad másoknak, azt, hogy mire van szükséged. Nem húzni egymás idejét, mert az drága.

Mert ha hiszed, ha nem, ha elfogadod, ha nem, 3-4 találkozásból tökéletesen kirajzolódik, hogy milyen a másik. Ha figyelsz. Nincs értelme egymás idejét húzni. Kétségbeesni sem kell, ha húsz pasiból húsztól azt hallod, hogy „Nagyon cuki vagy, de nem akarok most kapcsolatot.”. Ugyanis elértünk arra a pontra, ahol már ez a mondat sem téged minősít. Ezzel szembesülni megdöbbentő, és átrajzol mindent. Talán még a mi igényeinket is.

Úgyhogy Hölgyeim, hagyjunk fel az önsajnáltatással, miszerint Ti csak ennyire vagytok képesek, vagy megállás nélkül ezt vonzzátok be. Ez butaság. Járj nyitott szemmel, és vedd észre, ha valaki más. Ha meg nem látsz erre példát, higgy benne. Az már bőven elég ahhoz, hogy megteremtsd az életedben.

Kép:
www.dreamstime.com - Couple chatting
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1318 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x