Képek a múltból
hirdetés
Címlap / Pasizás / Képek a múltból

Képek a múltból

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Férfiak jönnek, férfiak mennek, számodra mégis, mindig azaz egy az örök, az egyetlen. Mindig ő a legfontosabb, mindig ő a legvágyottabb, bár érdekes mód a férfiak legtöbbször csak visszatekintve mutatják meg az igazi arcukat. Amikor még örömmel fúrod homlokod a testéhez, fel sem merül benned a gondolat, hogy egy nap majd ezt is elmossa a múlt, s mindaz, mely ma még oly boldoggá tesz, lassan és észrevétlenül a feledés homályába vész.  


Rendezvénynaptár
FÉNYKÉPEK KÖZÖTT

A fotók olyanok, mint az időkapszulák, megfagyasztják a pillanatot, megragadva azt a percet, melyet sokszor feledni vágyunk. Megőriznek érintést, mosolyt, visszatükrözve olyan örömöt, melyre mi magunk talán már nem is emlékszünk.
A fotók visszaidézhetnek rég elfeledettnek vélt érzéseket, tükröt tartva elénk a múltunkról.
Lesz köztük olyan, amit feledni szeretnénk és olyan is, melyet talán már rég eltemetettnek hittünk.
Arcokat, mozdulatokat, érintéseket és szagokat – férfiakat, akiket szerettünk vagy csak vágytunk a testük után.
Férfiakat, akikről akkor azt hittük, az egyetlenek és örökké azok is maradnak.
Az élet azonban szakadatlan folyam, s mindarról, amiről ma azt gondoljuk, állandó kikötőnk lesz, később bebizonyosodik, átmeneti szállás volt csupán.
 
A MÚLT JÓZANSÁGA
 
Amikor megállunk egy perce, hogy hátrapillantsunk, sokszor olyat is meglátunk, melyre addig nem nyílt lehetőségünk. A múltba tekintve objektivitásra lelünk, olyan fajta elfogulatlanságra, melyet a mában csak vágyhatunk, de meg nem kapunk.
Arról a férfiről példának okáért, aki annak idején oly tökéletesnek tűnt, a mai szemünkkel nézve talán már látható, hogy közel sem volt az. Mégis, abban a percben imádtuk minden rezdülését, hisz maga volt a tökély és a mámor egyszemélyes megtestesítője.
Hogy mindez bármit is levonna az akkor megélt élmények értékéből?
Nos, erre mindenkinek magának kell megtalálnia a választ.
A nosztalgia mindenesetre szükséges és hasznos része az aktualitásnak, azoknak a mindennapoknak, amikor egy percre valóban megállunk, hogy visszatekintsünk.
 
EGYMÁS SZEMÉBEN

Minden nő életében vannak és lesznek momentumok, melyekre nem szívesen emlékszik vissza. Lesznek olyan kapcsolatok, melyeknek megélése ugyan maximális hasznossággal bírt arra nézve, hogy a következőkben már bölcsebben szervezze a dolgait, az „itt és most”-ban mégsem töltik el őt pozitív érzésekkel.
Vannak hibák, melyeket el kell követni.
Vannak férfiak, akiket meg kell ízlelni.
Ilyen az élet, de ebben rejlik a lehetősége is magának a fejlődésnek.
Önmagunkat csak a mások által elénk tartott tükörben ismerhetjük meg igazán. Addig ugyanis, míg nem tapasztaltunk meg eleget önmagunkról, nem tudhatjuk, mi az igazán jó nekünk.
Persze vannak szerencsés nők, s vannak gyávák is. Olyanok, akik már a kezdeti próbálkozásaik során rátalálnak - vagy csupán megalkudva lehorgonyoznak - egy olyan férfi mellett, akikről úgy hiszik, a képnél, melyet visszatükröz róluk, szebbet máshol nem találnának.
 
A JÖVŐ HÍRNÖKEI

Kérdés persze, hogy ki jár jobban.
Az, aki a díszes velencei tükörtől kezdve az egyszerű kézitükörig mindenben megcsodálja magát, s így végül kellő tapasztalat birtokában hozhatja meg a döntést, vagy az, aki az első fürdőszobatükörbe pillantva beleszeret abba, amit ott talál, s végleg igent mond.
A fotók mindenesetre megmutatják, mit veszíthetünk.
Mit veszíthettünk volna azzal, ha elszalasztjuk a lehetőségét annak a pillanatnak, melyben végül megfogant a kezünkben tartott fotó is, s mit veszíthettünk volna azzal, ha nem lépünk tovább, újabb és újabb lehetőséget nyerve ezáltal a képtárunk - s egyben önmagunk - gazdagítására nézve.

Nos, tény, a fotók nem mindig azt a képet mutatják, amit anno a lelkünkben megéltünk, mégis segítenek az emlékezésben, s nemkülönben a jövőtervezésben.
Képes hírnökei az igazságnak, miszerint mindig jöhet szebb és jobb az életben annál, mint amit ma átélni remélünk. A fotók ugyanis a múltból nem csupán a tegnapunk egy darabját őrzik féltőn, de a holnapunkban rejlő lehetőséget is elénk festik, ha hagyjuk, hogy utat mutassanak nekünk.

Nem minden Véda céda! Vagy mégis?!
A kérdésre magad is megtalálod a választ bepillantva Völgyessy Véda mindennapjaiba.
A részletekért klikk ide: http://vaginautazas.blog.nlcafe.hu/

Kép:
www.dreamstime.com - slides in a box 
 
[ 537 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x