Néma gyereknek...
Címlap / Pasizás / Néma gyereknek...

Néma gyereknek...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Amikor egy férfi és egy nő először találkoznak egymással, legtöbbször még sejtelmük sincs arról, milyen lehetőségek rejlenek kettejükben. Aztán ahogyan egyik randi szépen követi a másikat, előbb-utóbb bizony elodázhatatlanul szöget fog ütni valamelyik fél fejében a kérdés, miszerint párkapcsolatnak tekinthető-e már mindaz az, ami köztük van?!  


Rendezvénynaptár
ÉRZELMILEG MEZÍTLEN

Az emberek mindig arra törekednek, hogy biztonságban érezzék magukat. Ez a fajta biztonságkeresés pedig nem csupán a testi integritásuk védelmére, vagy épp az egzisztenciális stabilitás kialakítására értendő.
Érzelmileg is védettnek szeretnék megélni önmagukat.
Az a személy azonban, aki a másik előtt felfedve intim szükségleteit először kezd beszélni a benne kavargó érzésekről és vágyakról, bizony kiszolgáltatottá válik.
Hisz meglehet, hogy az, amire ő gondol, a másik fél fejében még intuíciós morzsaként sem jelent meg. Pedig az érzelmek legalább olyan kiemelt jelentőséggel bírnak az életünkben, mint a ráció, s ha valaki mellett úgy érezzük, végre kiteljesedhetünk ezen a szinten, arról joggal feltételezhető, hogy idővel majd mindezt maga is így éli meg.
 
NÉMA GYEREKNEK

A probléma – mint az élet egyéb területén – itt is a kommunikáció szintjén keresendő.
A különbség a férfi és női működés között pedig egy ilyen kérdés esetében szinte kulcskérdésként értelmezendő.
Míg a férfi csendes élvezettel fogadja társaságunkat estéről-estére, programról-programra, addig a nő szíve egyre hevesebben kalapál, miközben a jövőjére vonatkozó elképzeléseit igyekszik minél pontosabban az adott hím által benne kialakított képre illeszteni.
Amikor pedig a randik már nem csupán órákban, hanem napszakokban, vagy épp napokban mérhetők, a találkozások sűrűsége vetekszik a legjobb barátnővel megejtett egymásra találások számával. Igenis joggal vetődhet fel bennünk a kérdés, vajon ez már párkapcsolatnak tekinthető-e közöttünk.
Azonban hogy venné ki magát, ha ezt a kérdést nyíltan a delikvensnek szegeznénk?!
 
TÁRSAS-JÁTÉK

Ez a ki nem mondott szavak játéka. Amikor ugyanis egy férfi és egy nő között olyan fokú a harmónia, hogy szinte észrevétlenül csúsznak át a randizás fázisából a párkapcsolat időszakába, sokszor nincs is szükség arra, hogy minden állomást nyíltan megnevezzenek.
A szavaknak ugyanakkor erejük van. Biztonságérzetet jelentenek, mivel csökkentik a helyzetnek való kiszolgáltatottság érzését.
Abban a pillanatban ugyanis, amikor először elhangzik a férfi szájából pl., hogy „Bemutatom a barátnőmet.”, rögtön tiszta víz kerül a pohárba. Amint jól definiáltan megállapításra kerül a státuszunk, megváltozhat a kapcsolathoz való hozzáállásunk is.
 

 
SÉMÁK HÁLÓJÁBAN

Minden férfi és nő fejében sémákba rendeződnek az információk. Ezek a kategóriák teszik lehetővé, hogy kezelni tudjuk azt a temérdek adatot, eseményt és szabályt, melyek az életünket körbefonják. Amíg nincs lehetőségünk ilyen séma szerint azonosítani önmagunkat, a történetet, mely köztünk és a vágyott férfi között kibontakozni látszik, folytonos bizonytalanság vesz erőt rajtunk, hiszen fogalmunk sem lehet, milyen viselkedést várnak el tőlünk adott helyzetben.
Nyílván másképp viselkedem szeretőként, mint barátként, ismerősként, vagy esetleg szerelmesen vágyódó nőként. Hiába élem meg önmagam egy-egy szerepnek megfelelően, közel sem biztos, hogy végül a viselkedésem szintjén is ugyanez fog megjelenni.
 
ÖNMEGHATÁROZÁS

Mennyire egyszerű is volt az iskolában, mikor nyíltan megbeszéltük, hogy ettől a naptól kezdve mi „együtt járunk”, s attól fogva mindenki számára evidens volt, hogy a büfé előtt várakozva megfogjuk egymás kezét és hazafelé a sarkon lopva csókot lehelünk egymás arcára.
A felnőttek világa azonban más. A felnőttek világát ki nem mondott szavak és szabályok irányítják, melyben látszólag veszít az, aki vállalva azt, amit érez, azt, amire vágyik, legszívesebben nyíltan kiteríteni az asztalra a lapjait.
Mégsem tesszük, hisz nők vagyunk, egyetlen eszköz pedig a kezünkben a férfiak manipulálására tett szűnni nem akaró törekvésünk.  Így aztán egyre csak vágyódunk, szerelmesen pislogunk valahányszor megérint bennünket a pillanat varázsa, s várjuk a percet, mikor a férfi végre olyasmit tesz, mely által végérvényesen behatárolhatóvá válik jelenlegi státuszunk.
 
TELJES ÖSSZHANG

Mindegy ugyanis, hogy hány évesek vagyunk, a keretek tisztázása éppolyan fontossággal bír tizennégy évesen, mint túl az ötvenen.
Amikor azonban végre egy olyan férfivel találkozol, akivel szükségét sem érzed annak, hogy megvitassátok az egymáshoz való viszonyotokat, bizony érdemes komolyan elgondolkodnod azon, hogy ezúttal valami kiemelt jelentőségű esemény részese vagy. Az a személy ugyanis, akivel szavakra sincs szükséged ahhoz, hogy megértsétek egymást, akivel az első pillanattól kezdve minden olyan egyszerűnek és egyértelműnek tűnik, hogy hirtelen egészen értelmetlennek tűnik mindaz, amit addig más férfiak részéről megtapasztaltál, nagy valószínűséggel válhat azzá az emberré, akinek az oldalán hátralévő életed valamennyi napját el tudnád képzelni.

Nem minden Véda céda! Vagy mégis?!
A kérdésre magad is megtalálod a választ bepillantva Völgyessy Véda mindennapjaiba.
A részletekért klikk ide: http://vaginautazas.blog.nlcafe.hu/

Képek:
www.dreamstime.com- A business..

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 467 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x