Szexet árverez a szegények javára
Címlap / Szexet árverez a szegények javára

Szexet árverez a szegények javára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Elárverezett 27 órányi szexet Maria Carolina, egy chilei luxus prosti. A bevételt - mintegy 4000 dollárt - jótékony célokra, a szegények támogatására fordítja. 


Rendezvénynaptár
A szokatlan felajánlás egy televíziós jótékonysági akcióra érkezett. A pénteken este kezdődő 27 órás Teletón nevű televíziós műsor az ország legnagyobb jótékonysági eseménye. A sztárokkal megtűzdelt műsor segítségével szegény és fogyatékos gyermekek számára gyűjtenek adományokat.

Maria Carolina ehhez igazodva éppen 27 órányi szexet ajánlott fel. Mint mondta, a teljes időt elárverezte már, összesen mintegy 4000 dollárt gyűjtve. "Az egyik kuncsaftom már fizetett is, úgy látta, hogy jót cselekszik."A jótékonysági műsor szervezői elfogadják a pénzt, bár hangsúlyozzák, hogy "nem bátorítják" az erkölcstelen tevékenységet. Erre mondta azt Maria Carolina, hogy olyanok is fognak adakozni, akiknek a pénze sokkal inkább megkérdőjelezhető forrásokból származik, mint az övé. Ő csak nyilvánosan vállalja, hogyan keresi a pénzt.

A katolikus Chilében legális a prostitúció.

Maria Carolina a felajánlással azonnal a chilei sajtó kedvence lett, számos televíziós beszélgetős műsorban és lap interjúban fejtette ki nézeteit. Kiderült, hogy nem csak tökéletes testére lehet büszke: különleges, megnyerő személyiség és elég művelt is. Angolul is beszél, jó társaságban forgolódik, válogat az ügyfelek között, mint mondja, csak olyanokkal fekszik le, akik megfelelnek az ízlésének.

Az El Ciudadano című lapnak elmondta, hogy van két lánya és túl van egy félresikerült házasságon. Arra a kényes kérdésre is válaszolt, hogy mennyit keres. Azt mondta, annyit, amennyire csak szüksége van.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x