Call-girlként végzett kutatást a tudós
Címlap / Call-girlként végzett kutatást a tudós

Call-girlként végzett kutatást a tudós

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Egy brit tudós bevallotta, hogy ő Belle de Jour, az anonim blogger, aki call-girlként szerzett tapasztalatairól számolt be internetes naplójában, amiből több könyv és egy tévésorozat is született. 

 

Brooke Magnanti elmondta: attól tartott, egy volt barátja elárulja, ezért leplezte le inkognitóját.

A 34 éves tudós gyermekegészség-kutatással foglalkozik a nyugat-angliai Bristoli Egyetemen. Mint a The Sunday Timesnek nyilatkozta: 2003-ban, doktori fokozata megszerzése közben szállt be a szexüzletbe, és több mint egy évig dolgozott call-girlként.

Éjszakai pillangóként szerzett élményeit Belle de Jour álnéven vezetett blogjában osztotta meg a közönséggel. A népszerű napló három könyv és egy brit tévésorozat, a Secret Diary of a Call Girl (Egy call-girl titkos naplója) alapjául szolgált.

Korábban sokan találgatták, hogy vajon valódi vagy kitalált személy-e az anonim szerző, s azzal is megvádolták, hogy glóriát fon a prostitúció köré.

Magnanti hétvégi blogbejegyzésében azt írta: lépése arra is szolgált, hogy "képes legyen megvédeni a szkeptikusokkal és kételkedőkkel szemben a szexmunkában szerzett tapasztalatait".

A tudományos életben dolgozó kollégái "bámulatosan kedvesen és támogatóan" viszonyultak hozzá a bejelentés után - mesélte Magnanti. Az egyetemen pedig kijelentették, hogy jelenlegi állásáshoz semmi köze a múltjának.

Kiadója, az Orion közleményében dicsérte Belle de Jour "bátor elhatározását, amellyel felfedte valódi identitását".


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 2189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x