Engedélyezték a férfiprostitúciót Nevadában
Címlap / Engedélyezték a férfiprostitúciót Nevadában

Engedélyezték a férfiprostitúciót Nevadában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

A Nevada állambeli Nye megye hatóságai hivatalosan is zöld utat adtak a férfiprostitúciónak, ezzel - legalábbis a prostitúció terén - megteremtették a nemek közötti egyenlőséget, Nevada egyes részein ugyanis a nők már 1971 óta áruba bocsáthatják magukat. 


Rendezvénynaptár
A döntésnek egyelőre a Shady Lady nevű bordélyház madámja (a képen) örül a legjobban, a Nevada kevésbé forgalmas részén, a Death Valley közelében működő bordély most már nyugodtan toborozhat "szolgálatkész" fiatalembereket.

"Ez az első alkalom a történelemben, hogy férfiak számára engedélyezik, hogy pénz ellenében kínálják szexuális szolgáltatásaikat" - mondta a döntés után George Flint, a nevadai bordélyok érdekképviseletét ellátó társaság képviselője.

A Shady Lady eddig mindössze öt női alkalmazottal működött, mióta azonban Bobbie Davis, a hely tulajdonosa benyújtotta a férfiprostitúcióról szóló kérelmét a hatóságokhoz, több nő is jelezte, hogy érdekelné az új szolgáltatás. A madám szerint a gazdasági válság miatt sok férfi jelentkezik az állásra.


Nevada továbbra is az Egyesült Államok egyetlen olyan szövetségi állama, ahol törvényileg engedélyezett a prostitúció.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x