Munkába állt Amerika első törvényes férfiprostituáltja...
Címlap / Munkába állt Amerika első törvényes férfiprostituáltja

Munkába állt Amerika első törvényes férfiprostituáltja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Főiskoláról kibukott izmos fiatalember az Egyesült Államok első, munkáját hatósági engedéllyel űző férfiprostituáltja, aki már-már polgárjogi harcosnak érzi magát. 


Rendezvénynaptár
Miután a Nevada államban működő Shady Lady Ranch jogi csatát nyert a férfiprostituáltakért, nem maradt más hátra, mint keríteni egy megfelelő jelöltet. A választás a 25 éves, "művésznevén" csak Markusként ismert fiatalemberre esett, aki rövid pornófilmes kitérő után kötött ki a Las Vegas és Reno között fekvő Beatty kisvárostól jó pár mérföldre fekvő bordélyban.


Markus, akit a prositute és a dude, vagyis haver angol szavakból prostidude-ként emlegetnek, hamar a nevadai bordélyvilág figyelmének központjába került. Női kollegái bírálták, amiért férfiügyfeleket nem fogad, ő maga pedig a Details Magazine-nak adott interjújával kavart vihart. Úttörő szerepét ugyanis ahhoz hasonlította, amikor a polgárjogi harc ikonjává vált Rosa Parks a szegregáció idején nem adta át a buszon a helyét. Nem csoda, hogy ezek után a Shady Lady Ranch madámja eltiltotta az újságíróktól.

Az USA szövetségi államaiban tilos a prostitúció, Nevada egyes részein azonban engedélyezett, bár Amerika játszóterén, Las Vegasban épp nem. A Shady Lady Ranch versenytársai aggodalommal figyelik Markus munkába lépését, attól tartanak, hogy színre lépése a prostitúció törvénytelenné nyilvánítására sarkallja a helyi hatóságokat. A szexuális úton terjedő betegségek is aggasztják őket, szerintük ugyanis a női vendégeket az aktus előtt nem tudják olyan alaposan és hatékonyan ellenőrizni mint a férfiakat.

Markus egyébként a főiskoláról kibukott, ámde művelt fiatalemberként jellemezte magát, aki tengerészgyalogos is volt Alabamában. Los Angelesbe azért ment, hogy pornószínész legyen, de két forgatás után otthagyta az ipart, és végül egy Santa Monica-i hajléktalanszállón kötött ki. A Shady Lady madámja, Bobbi Davis tíz jelölt közül választotta ki, állítólag azért, mert Markus előzetesen nem tartott az őt övező médiacirkusztól.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x