Orgiát ígért a baseball jegyekért
Címlap / Orgiát ígért a baseball jegyekért

Orgiát ígért a baseball jegyekért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Egy amerikai nő orgiát és anális szexet ígért a bajnoki döntő jegyeiért - most bíróság elé állították. A férfi, akivel üzletelni akart, rendőr volt. 

 

A philadelphiai Susan Finkelsteint még 2008 októberében tartóztatták le prostitució vádjával.

A nő a Craigslist apróhirdetési portálon tette közé hirdetését: Kétségbeesett szőkének jegyek kellenek a bajnoki döntőre!

A hirdetésre egy nyomozó jelentkezett. Rövid chatelés után Susan Finkelstein anális szexet ajánlott a férfi jegyéért, s amikor a rendőr szóba hozta, hogy van egy testvére is, Bob, akinek szintén van jegye, a nő bevállalta a szexet hármasban.

A bíróságon Susan Finkelstein most azt állítja, csak hülyítette a chaten a felhevült pasit, mert azt remélte, így jobb áron jut a jegyekhez. Az ügyvédje pedig azt feszegette, milyen prosti biznisz az, amely csak októberben működik?

A nő egyébként megnézhette a szerényen világbajnokságnak (World Series) nevezett amerikai bajnokság döntőjét, amelyen legnagyobb örömére a kedvence, a Philadelphia Phillies győzött a Tampa Bay Rays ellen. Egy helyi rádióadó ugyanis felajánlotta neki a jegyet.


 
 
[ 1806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x