Prostik tüntettek Sydneyben
Címlap / Prostik tüntettek Sydneyben

Prostik tüntettek Sydneyben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

Szakszervezetük felhívására prostituáltak vonultak fel a Sydney-i operaháznál, jogegyenlőséget követelve a szexmunkásoknak. 


Rendezvénynaptár
"A törvények a rosszak, nem a kurvák!" - hirdette az egyik transzparens. A tüntetők azt követelték, hogy az ausztrál hatóságok vessenek véget a "kurvafóbiának" és a megkülönböztetésnek.

A felvonuló prostik piros esernyőket vittek, mert ez a szín a szakszervezetük jelképe, egyesek pedik "kurva hatalmat" (whore power) és "kéjnők, egyesüljetek!" (sluts unite) feliratú polókat viseltek.


"A szexmunkásokkal szembeni megkülönböztetés mostani mértéke türhetetlenül magas" - mondta Janelle Fawkes szakszervezeti vezető. Példaként ezt hozta fel, hogy ők csak tízszeres áron vehetnek hirdetési felületet az újságokban, nehezen jutnak bankhitelhez és hátrányt szenvednek a gyermekelhelyezési perekben.

 

"Mi is emberi lények vagyunk, munkát végzünk és ezért folyamatosan becsmérelnek minket" - panaszkodott Julie Bates, az egyik felvonuló szexmunkás. Ő úgy véli, semmit nem javult a helyzet az elmúlt 30 évben, amióta a szakmában dolgozik.


Az ausztrál prostik szakszervezete minden évben tüntetést szervez a Kurvák nemzetközi napján - mert ilyen is van, ráadásul nem szépítgetik a nap elnevezését, amely angolul International Whores Day. (A képek is egy korábbi tüntetésen készültek, az újak még nem kerültek fel a szakszervezet honlapjára.)
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x