Pornisztán: hol nézik a legtöbb pornót?
Címlap / Pornisztán: hol nézik a legtöbb pornót?

Pornisztán: hol nézik a legtöbb pornót?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Egy felmérés szerint a világ legszorgalmasabb pornó fogyasztói az interneten az amerikaiak, második helyezettek pedig a brazilok. A bronzérem pedig - most tessék megkapaszkodni - Pakisztáné! 

 

Kína futott be a negyedik helyre, az ötödik Lengyelország lett az amerikai Alexa cég szerint, amely interentes kutatásokat végez.

A Karachi News című pakisztáni lap ennek kapcsán felidézi, hogy sokan Pornisztánnak csúfolják az országot és képmutatással vádolják a nyilvánosan szigorú muzulmán erkölcsöket hirdető társadalmát.

A lengyeleknél is kiverte a biztosítékot, hogy ilyen "előkelő" helyen végeztek és megelőzték például a skandinávokat, az olaszokat és a franciákat.

Egy külön felmérés szerint az internetet használó lengyelek 85 %-a bevallotta, hogy fel szokta keresni a pornó oldalakat. Zbigniew Izdebski szexológus professzor, aki 10 ezer lengyel internetezőt kérdezett ki szokásairól, úgy véli, a pornó oldalak látogatói általában nem pornófüggők, egyszerűen nem kaptak megfelelő szexuális nevelést, vagy még mindig úgy vélik: a tiltott gyümölcs édesebb.


 
 
[ 3827 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x