Ooh la la! A franciáknak pocsék a szexuális élete!
Címlap / Ooh la la! A franciáknak pocsék a szexuális élete!

Ooh la la! A franciáknak pocsék a szexuális élete!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Még hogy a franciák remek szeretők! Ez a közhely is megdőlt, egy felmérés szerint a franciák 76 %-ának olyan szexuális gondjai vannak, hogy az már a párkapcsolatát veszélyezteti. 

 

Minden negyedik francia nő és férfi különböző ürügyekkel - fejfájás, fáradtság, gyerekek közelsége - kitér a szex elől, a franciák fele pedig gyakran nem érez "semmi vágyat" a szexre. A felmérést a francia Ifop közvéleménykutató cég végezte.

Ugyanakkor a megkérdezettek 40 %-a meg volt győződve arról, hogy a franciák a legjobb szeretők, és mellesleg a legintelligensebb és a legjópofább emberek Európában.


Dr Sylvain Mimoun, egy párizsi nőgyógyász azt mondta a felmérés eredményről a sajtónak, hogy a franciáknak nyilvánvalóan rengeteg szexuális problémájuk van, csak nem szívesen beszélnek róla. Az teljesen normális, ha valakinek időnként nincs kedve a szexhez, de ha ez hosszabb ideig tart, jobb szakemberhez fordulni.

"Ha a test hozzászokik a szex hiányához, egyszerűen eltűnik a normális késztetés nagy része. Olyan ez, mint az éhségsztrájkoló: egy pár nap után már nem éhes, pedig a testének szüksége van a táplálékra."

 
 
[ 2644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x