Férfiasságot kidomborító alsógatyát forgalmaz az áruházlánc...
Címlap / Férfiasságot kidomborító alsógatyát forgalmaz az áruházlánc

Férfiasságot kidomborító alsógatyát forgalmaz az áruházlánc

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Marks & Spencer piacra dobta a férfiaknak szánt testformázó alsógatyát. A nők évtizedek óta viselnek "látvány hamisító" fűzőket és melltartókat, most úgy látszik, a férfiakon a sor. 

Mindannyian hallottunk már az alsógatyába zoknit, esetleg uborkát rejtő, kisebbrendűségi komplexusban szenvedő kamaszokról, esetleg színpadra lépés előtt látványt növesztő rocksztárokról. Nos, ezentúl semmi szükség a zoknira, vagy az uborkára.

A Marks & Spencer áruházláncban - egyelőre csak Angliában - 15 fontért kapható a "fenék megemelő" alsógatya, amely 20 %-kal megemeli a feneket és 10 fontért a még fontosabb "frontálisan nagyobbító" gatya, amely egy "beépített polcnak" köszönhetően 38 %-kal "vizuálisan nagyobbnak láttatja" viselője férfiasságát.


A gatyákat péntektől online is meg lehet rendelni.

A Marks & Spencer alsónemű osztályának vezetője azt mondta a brit sajtónak, hogy a fejlesztőik keményen dolgoztak, amíg kialakították a két gatyát, amelyek kényelmesek, mégis képesek valódi eredménnyel szolgálni. Arra számítanak, hogy a gatyák sikeresek lesznek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3774 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x