A királyi esküvő ihlette a gumióvszert
Címlap / A királyi esküvő ihlette a gumióvszert

A királyi esküvő ihlette a gumióvszert

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő esküvője miatt elárasztották Angliát az emléktárgyak, a bögréktől a törölközőkig. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy még a gumióvszer ipar is rámozdul az eseményre.  

 

"A szeretkezés a szeretett partnerrel éppen olyan felejthetetlen esemény, mint a királyi esküvő!" - olvasható a luxus óvszeres doboz hátán.

A Vilmos és Kate képével díszített dobozokat forgalmazó cég, a Crown Jewels (Korona ékszerek) abban bízik, hogy a királyi lagzi szerelmes hangulatot gerjeszt és megugrik az óvszerek forgalma a szigetországban.


Az óvszereket gazdagon olajozták és az élvezet fokozása érdekében bordázták, a viselője állítólag igazi királynak érezheti magát - pár percig.

Mielőtt valaki teljesen felizgulna, gyorsan közöljük: az óvszerek "apró" szépséghibája, hogy nem működnek megbízhatóan. A dobozon is olvasható a figyelmeztetés, hogy ez inkább emléktárgy és nem véd megbízhatóan a fertőzések és a terhesség ellen. A cég szóvivője szerint ennek jogi oka van - ha jól értjük, a királyi esküvő jogokat csak emléktárgyhoz lehetett megszerezni, óvszerhez nem.

Mindezek ellenére már az első nap ezer doboz királyi óvszert adtak el a cég weboldalán.

 
 
[ 3101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x