2007, a nagy változások éve avagy egy kis elmeinformatika...
Címlap / Psziché / 2007, a nagy változások éve avagy egy kis elmeinformatika

2007, a nagy változások éve avagy egy kis elmeinformatika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A számmisztika szerint, ha összeadjuk egy dátum számjegyeit, és azt végül egyjegyű számmá redukáljuk, megkapjuk az adott év jellegzetességeit. Eszerint ez az esztendő 9-es év, ami a beteljesülés éve, a Háromszoros Hármasságé. Egy ilyesmire már érdemes odafigyelni, akár van valami a számmisztikában, akár nincs. 

Végül is, bármely év lehet a beteljesülés éve, ha teszünk azért, hogy az lehessen. Csak van, amikor "hátszelet" kapunk hozzá, és ez most egy ilyen időszak.
Szóval, jól nézd meg, hogy mit gondolsz, mert teremtesz! Mert a hülyeség is megteremtődik. "A román és a bolgár EU-csatlakozás megrengeti Európát" - szólt a szólam, naná hogy rengett a föld, nyilván nem azért, mert Popescu úr dobbantott örömében, nem állítom, hogy van összefüggés, mindenesetre ez is elgondolkodtató.

Hányszor teremtünk hülyeséget?
Ajaj ... Gondolom, az emberi varázserő azért oly korlátozott, mert a Gondviselés jól tudja, mennyire "vak angyalok" vagyunk, ezért a saját érdekünkben "energiatakarékos üzemmódban" engedi csak működni teremtő-szerverünket... Ami most zajlik a világban, az egyfajta winchesterbővítés. A programot mi telepítjük fel magunknak, tehát jó megnézni, hogy mit.

A programok indítófájlokkal töltik be magukat. Ezek nem könnyen hozzáférhetőek, csak a "rendszergazda" jogosult hozzá, ismétlem, ez megint csak miattunk, vagyis az oktondi felhasználó miatt van. Egy-egy ilyen indítófájl kitörlése az egész működést tönkreteheti, jegyzem meg ezért vannak olyan vonásaink, amelyeket semmiféle terápiával nem lehet megváltoztatni, másokat pokoli nehéz, bármit is mondanak az NLP-sek az ember korlátlan lehetőségeiről.

Így is előfordul néha, hogy összeomlik a rendszer, ezt nevezik a Tarot-ban Toronynak, no meg le is fagy néha (ez az Akasztott), olykor beléáll a vírus (Ördög). Ezoterikus körökben ilyekor kezdik el a karmát emlegetni, az asztrológusok a sorserőket (ej, az a fránya Szaturnusz!), az Eric Berne emlein nevelkedett (micsoda képzavar!) tranzakció-analitikusok pedig a sorskönyvi parancsokat. Az indítófájlokkal nemcsak az a baj, hogy a saját "gépünk" működését határozzák meg, hanem innentől a világot is ezek szerint értelmezzük, "töltjük be", vagyis a világ számunkra így kezd működni. Vagyis: innen teremtünk.
Főleg, amíg nem tudatos, hogy mik is ezek a parancsok.
Szép dolog a pozitív gondolkodás, de mindez csak a jéghegy csúcsa. Pozitív gondolkodóként doc-fájlokat írsz a "gépeden", hát ez az indítófájlokat aligha befolyásolja, még Windows-szinten sem. Bekapcsolod, ugyanaz a képernyő jelenik meg, mint tegnap. A Te arcod is ugyanaz a képernyő marad. Úgyhogy légy a saját rendszergazdád, tudd meg, hogy hogyan működsz. Ezt nevezték régen "introspekciónak" önmegfigyelésnek. Nyugi, ez nem jelenti azt, hogy gép vagy. Dehogy. Csak amíg nem tudatosan használod önmagad, addig a "parancsfájlok" használnak Téged, és teremtik világodat.

"A" egyik indítófájlja az, hogy "engem mindenki elhagy". Ennek érdekében alkoholista lett, és tényleg elviselhetetlen - de mivel folyton részeg volt, nem is érzékelte, hogy ő marja el az embereket. Viszont "pechjére" olyan volt a munkahelye, hogy sehogyse tudta kirúgatni magát. Elvonó, bőr alá ültetett szeszgátlószerek, muszáj volt leszoknia. A parancsfájl viszont tovább működött. "A" tehát családalapítási kísérletként kizárólag halálos beteg férfiakba szeret bele. Így biztosra veheti, hogy max. fél éven belül "elhagyják". Hát igen, ilyen gonosz az élet!

Eric Berne azt írja, hogy az emberek a trikójukra írva hordják a parancsaikat, jó szemmel megáldott programozók (pszichológusok, kártyajósok stb.) könnyen le tudják olvasni, és lőn nagy álmélkodás, hogy honnan tudják?
Íme egy hasznos kérdéssor, hogy feltárd saját működésmódodat:
- Mik szoktak velem történni?
- Milyen következtetést vontam le ennek alapján önmagamról, a világról, az életről és Istenről?
- Mi van, ha mindez egy félreértés?
- Mi lenne, ha megbocsátanám magamnak ezt a félreértést?
- Mik fognak velem történni ezután?

Minden "szokásos" történet mögött egy működtető séma van, amögött egy egész hitrendszer, vagyis működtetőfájl-rendszer. Pillanatok alatt egy egész világ áll össze Benned és körülötted. De ha egy kicsiny részét is sikerül megváltoztatni, az élet gyökeresen megváltozhat. Úgyhogy légy a saját rendszergazdád, ismerd meg a működéseidet, változtass a működtető programokon, és a világod is másként fog működni. A 2007-es év különösen jó lehetőségeket kínál erre.

Például egész egyszerűen nem leszel ott, ahol éppen reng a föld.

Halász Alexandra

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4471 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x