Hogy szól a telcsid? Megmondom milyen vagy! - elemzés csengőhangból...
Címlap / Psziché / Hogy szól a telcsid? Megmondom milyen vagy! - elemzés csengőhangból

Hogy szól a telcsid? Megmondom milyen vagy! - elemzés csengőhangból

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Naná! Érdemes fülelni, ha beszélgetőpartnerünk, ismerősünk mobiltelefonja megcsörren. Hiszen csengőhangot is személyiségünkhöz választunk. Egy randin egy telefoncsörgésből szinte minden megtudható a másik emberről.  


Rendezvénynaptár

Ha saját hangját veszi fel csengésként: az önimádat magas fokát jelzi.

Ha gyermeke hangján szólal meg a készülék: családcentrikus ember, akinek szerettei mindennél fontosabbak, ám ha a munkában is ezt mutatja, akkor arra utal, hogy munkájánál is fontosabb. Ezt nem minden cég venné jó néven, érdemes a magán készüléken alkalmazni ezt a csörgést, a cégest pedig komolyra venni.

Ha gyakran váltogatja a csengőhangokat: könnyelmű és kiszámíthatatlan személyiség, vagy olyasvalaki aki nagyon szereti a változatosságot, és nehezen tart ki egy ötlet, vagy egy adott személy mellett. A bajban az ilyen emberre nehezebben számíthatunk. Ám ha szórakoztatni kell valakit, színes egyéniségével lenyűgöz.

Ha szeptemberben még mindig a Jingle Bell Rock vagy egyéb karácsonyi dal szól: lusta, tunya ember, hiszen még arra is lusta volt, hogy az idény dallamot módosítsa.

Ha hip-hop vagy R&B muzsikál a telefonból: bár a szívében fiatal, de nem túl eredeti személyiséget tükröz.

Ha valamelyik televíziós műsor zenéjét használja: nem kedveli az intellektuális kihívásokat (a sértett renomé helyreállítására javasolhatjuk például Mozart vagy Beethoven muzsikáját csengőhangként)

Ha nem ismeri a rezgő vagy néma üzemmódot: rendkívül udvariatlan ember benyomását kelti, aki nem engedheti meg magának, hogy elszalasszon egy hívást is. És természetesen mondani sem kell, hogy igen fontos személynek érzi magát. Lehet, hogy totális techniki antitalentum. Ez sem vet túl jó fényt az illetőre.

A Crazy Frog, kiscsibe, röfögő malac vagy bármilyen más állat hangjának felhasználása azt jelzi: a mobil tulajdonosa minden bizonnyal egy szociopata lehet. A legtöbb ilyen telefonhang 16 éves kor alatt még vicces, de később már inkább ciki. Kivétel persze ha állatorvos, kutyatenyésztő, vagy lovarda igazgatója az illető, nekik talán még belefér egy kutyaugatás, vagy lónyerítés a képbe.

Egy találó mondat – énekkel, vagy prózában: Az aktuális lelkiállapotot egy ideig tükrözi, de egy idő után unalmassá válik. Ha a duma hatásvadász, akkor a telefon gazdája is az. Nagyon fontos számára, hogy mit gondolnak mások az ő eredeti (?) és jópofa (?) lényéről.

Klasszikus zene szól a telefonjából: entellektüel, vagy sznob is lehet. Érdemes megnézni, milyen maga a készülék, és abból kiderül, hogy a kettő közül melyik. Ha a készülék finom ízlésre valló, művészi ízlésű darab, akkor inkább művészlélek, míg ha a készülék inkább csicsás, hivalkodó, akkor az utóbbi.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x