Fogsorodra van írva a jellemrajzod
hirdetés
Címlap / Psziché / Fogsorodra van írva a jellemrajzod

Fogsorodra van írva a jellemrajzod

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Fáj, lyukas vagy gyulladt? Melyik foghoz milyen érzelem társul? A fogak és a lelki folyamatok között is igen szoros kapcsolat áll fenn. Ássunk mélyebbre a lélek bugyraiban! 


Rendezvénynaptár

November hagyományosan a fogászat hava. Ilyenkor fokozottabb figyelmet szentelünk fogaink állapotára, és jó esetben legalább ekkor felkeressük fogorvosunkat egy átfogó vizsgálat erejéig.

A leggyakoribb fogbetegségek és megelőzésük >>

Érdemes azonban egy kis ön-fogelemzést is végeznünk, hiszen fogaink amellett, hogy szerveink állapotáról adnak információt, saját érzelmi karakterrel is rendelkeznek, ami lelki dolgainkat tükrözi vissza.

Rágás és rágódás
A  fogak szellemi, lelki oldalon is ugyan azt  funkciót töltik be, mint a fizikai síkon.
A szellemi illetve fizikai táplálékot igyekeznek megrágni, összeaprítani. Mind az étel, mind a problémák, érzelmek megrágása igen fontos feladat, hiszen másképp nem bír majd velük a gyomrunk.

A fogak elsősorban akkor jelezhetnek problémát, ha zavar adódik a rágás-rágódás illetve öntisztulás egyensúlyában.

Fogfájdalmak=lelki receptorok?
Miért nem jó, ha valamin túl sokat rágódunk? A sok rágódás fokozza a vérkeringést, ám a rágódáshoz kapcsolódó kudarcélmények egyúttal fokozzák a savképződést is, ami terheli a fogzománcot, és lyukadáshoz vezethet. Kezdetben fájdalmat érzünk, ami arra figyelmeztet, hogy figyeljünk oda, mit cselekszünk! A baloldali fájdalom elsősorban érzelmi jellegű gyötrődést jelezhet, míg a jobboldali a fizikai, földi dolgokkal kapcsolatos problémákra utalhat.

A metszőfogak fájdalma félelmet, bizonytalanságot jelezhet, a szemfogaké nyugtalanságot, dühöt és haragot; a felső kisőrlők és az alsó nagyőrlők fájdalma pedig kiábrándultságot, levertséget tükrözhetnek.

A felső nagyőrlők, alsó kisőrlők fájdalma túlzott rágódásra, aggódásra utalhatnak; a bölcsességfogak fájdalma pedig lelki kifáradásra, kimerülésre és depresszióra adhatnak magyarázatot.

Azt se feledjük, hogy az is negatív következményekkel járhat, ha elmulasztjuk megrágni szellemi-fizikai táplálékunkat, hiszen gyomrunkat, bélrendszerünket, illetve nyelőcsövünket terheljük meg feleslegesen.

Gyors szájba lesős jellemkép
Ha valakinek apró, hegyes és ritkás fogai vannak, az valószínűleg gonosz, ravasz ember lehet.
A fösvény embert hegyes és előreálló fogai leplezik le, míg a haragos és beszédes embereknek egyenes fogai vannak. A bölcs ember a különböző magasságú fogakról ismerszik fel, az irigy típus pedig hosszúkás fogai leplezik le.
Ha valakinek nagy a hézag a fogai közt, az valószínűleg gyenge akaratú ember lehet.
-kv-
 
 
[ 2827 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x