Pajzán huncutkodások a Fehér Házban
hirdetés
Címlap / Psziché / Pajzán huncutkodások a Fehér Házban

Pajzán huncutkodások a Fehér Házban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Kerti öntözőcsövön átszívni egy labdát? Állítólag Bill Clinton jellemezte ezzel egyik barátnőjét, Gennifer Flowerst, aki Marilynnek öltözött, és Clinton születésnapján előadta Marilyn számát: a Happy Birthday my President-et. Mit is kellett szívnia a hölgynek?  


Rendezvénynaptár

Azt mondták a szemtanúk, a nemes szerszámot mégse kellett volna öntözőcsőhöz hasonlítani. De Gennifer huncut kislány volt, ő nem perelte be Willit egy kis pajzánkodás miatt. Bezzeg a többiek!

Kétmillió dollár el nem végzett munkáért
A legvadabb gyerektartási perek se rendítették meg Clinton elnöki posztját. Kiváló ügyvédei voltak, s peren kívül is megegyezhettek azokkal, akikkel lehetett. A többieket a Fehér Ház igyekezett eltiporni.

Paula Jones nem ezek közé tartozott. Ő csupán annyit akart, hogy az elnök nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot, egy régebbi ügy miatt. Clinton kormányzósága idején behívta a hölgyet a szobájába, elővette péniszét, és felkérte a hölgyet, hogy szájjal elégítse ki. Paula visszautasította, és „súlyos szorongás”-ra hivatkozva beperelte később a világ leggazdagabb országának elnökét. Azt állította, hogy a férfi játékszeréről pontos leírást tud adni vizsgálat céljából. Paula kétmillió dollárt követelt, ami bizony nem kis pénz egy el nem végzett munkáért.
Te is szívesen kalandoznál ? Kattints és regisztrálj >>

A házasság sem akadály
Az elnök felesége, Hillary ismerte férjét, és esze ágában sem volt kockáztatni a First Lady szerepét. Minthogy a honatyák szerint az Egyesült Államok alkotmányában semmi törvény nem tiltja, hogy az elnök a szobájában levegye a nadrágját, nem találtak okot arra, hogy Clintont elmarasztalják. Hillary pedig minden bizonnyal vállalta, hogy kiáll a férfi mellett, és leplezi a szoknyapecérséget, ha megfelelő szerepet kap a kormányban. Egy-egy tárgyalás után újabb (nász)utakat szervezett a Karib-szigetekre, és az újságokban is megjelentek fürdőruhás, táncos képeik.

Monica Lewinsky
A jól ismert Monica-ügy mindennapos esemény volt a Fehér Házban. Clinton személyes őrei mesélték, hogy naponta változtak a partnerek, szerintük nők százával is lehetett kapcsolata. Egyik fekete prostituált ugyancsak azt állította, hogy félvér gyermekének Clinton az apja. Egy szépségkirálynő nevetve beszélt arról, hogyan bohóckodott az elnök a hölgy hálóingében.  A tárgyalásokon Willie kijelentette, hogy olyan tiszta, akár a leesett hó.

Monica Clinton az elnök szobája mellett dolgozott. Nem is lépett volna fel ellene soha, ha Linda Tripp nem beszélget vele diszkréten a melltartójában elhelyezett lehallgató-készülékkel. Az FBI detektívjei így jutottak Monica vallomásához, ami immár az igazságszolgáltatás félrevezetését is jelentette egyben.

Bár Monicat elhelyezték, éjszakánként továbbra is találkozott az elnökkel. Azt azonban nem tudta feldolgozni magában, hogy rajta kívül egész tyúkudvar várja Clinton kegyeit. Monica arról panaszkodott, hogy az elnök államilag finanszírozott bordélyt tart fenn. Willie maga is nevetett azon, hogy százával kereshetnék meg őt, ha bármit is elvállalna, és fizethetne úton útfélen mindenkinek.

Közbelép az FBI
A közvélemény bármit megbocsátott a leghatalmasabb férfinak. Miért vállalná a világ legerősebb országának vezetését, ha nem tarthatna fenn egy kis háremet. Az alkotmány szerint az elnök ellen csak komoly bűnügy esetében lehet vádat emelni. Végül is még csak házasságtörést se követett el, hiszen az orális szex nem házasságtörés. Bill férfiasan bevallotta, hogy közel állt Monicahoz, vett neki egy ruhát, könyvet szerelmes versekkel, szóval idilli volt a kapcsolat hivatalosan. A képviselőház tagjai erre visszavonultak, nem történt vádemelés, mindössze a világsajtó volt tele a történtekkel. Ő azt is letagadhatta, hogy aludt a hölggyel, hiszen csak orális szexről volt szó, s ki tudna orális szex közben elaludni?

A rendszer épül, a gazdaság növekszik
Clinton kedves fiús mosolyával szép beszédeket tartott, felesége és lánya büszke volt rá, a nép pedig megtapsolta. Az egykor fogszabályzós lányka gyönyörű nővé serdült, divatmagazinok címlapján szerepelt. Hillary tündökölt gyönyörű ruhájában az erkélyen, s második terminusra is megválasztották őket. Sok kis Clintonnal termékenyült meg a világ.

A ti nevetek milyen jövőt rejteget? Kalkuláld ki velünk >>

Dobosy Ildikó
 
 
[ 1804 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x