Harmóniában Földanyával
Címlap / Psziché / Harmóniában Földanyával

Harmóniában Földanyával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Földanyánk védelme kulcsfontosságú napjainkban. Mi nők, a lányai vagyunk. Nekünk kell összehangolódni vele, és egy jobb, harmonikusabb és egészségesebb életet kialakítani együtt vele. Bontsd ki a benned élő nőt!  

A fogyasztói társadalom negatív tendenciája

Sajnos a fogyasztói társadalom nem kíméli természetes környezetünket, a természet értékeit sem. Ennek a súlyos következményekkel járó folyamatnak mindannyian tanúi vagyunk. Mindennap találkozhatunk a környezet szennyezéssel, a mérgező gázok és tisztítószerek, a különböző betegségeket okozó kozmetikumok és spray-k ártó hatásával. A végtelenségig sorolhatnánk az emberre és természetre, Földanyánkra ható káros hatásokat. Meglepő, hogy mindezen káros hatások tudásának ellenére is, a világban továbbra is növekedni látszik a szennyezés, az ártó szerek használata és az erdőírtás. Pedig mostanra tudni lehet, hogy mindezekből elég!

Közös életünk

Világmeditációt indítottam Földanyánk védelmében. Az első lépéseknél elbizonytalanodtam, vajon hogyan is tudnánk tenni negatív tendencia ellen? Ezt az elbizonytalanodásomat azok az ezrek cáfolták meg, akik a felhívásomhoz csatlakoztak. Ennek a pozitív tapasztalatomnak az erejével szólok most hozzátok lányok és asszonyok!

Amire felhívni kívánom a figyelmet, nem csak egy napra, hanem az egész itteni földi, közös életünkre szóló bolygó- és életvédelem, melynek része Földanyánk, a természet, a Nap, az ég, a szél, a Hold, a tenger, az óceán, a mindenség, a mindennapjaink és emberi kapcsolataink is. A mindennapi életünkről van most szó, gyermekeink életéről, mely megszólítja szívünk értő figyelmét. Ez a spiritualitás meghaladja a ma oly divatos ezoterikus hullámot - ez a spiritualitás a mindennapokért, a mindennapok sűrüjében, a mindennapok feladataiban teljesedik.

Szomorú tény, hogy mostanra, az embernek nem sikerült megőriznie kapcsolatát a természettel. Tudása fákról, vízről, az állatokról, a homályba vész. A kényelem és a fogyasztói társadalom eszközei szétdúlták e kapcsolódás lehetőségeit, s látható, hogy e kapcsolat újra felvétele, az "én" szintjén, önös érdekek érvényesítésében megoldhatatlan.

Női ritmusaink

Mi, nők testünkben-lelkünkben, szívünkben hordozzuk eredendő tudásunkat Földről, égről, a mindenséghez való kapcsolódásunkról. Képességünk, hogy felismerjük Földanyánkkal való kölcsönösség lehetőségeit, hiszen hozzá hasonlóan megtermékenyülni, kihordani és szülni, életet adni tudunk. Női ritmusaink Földanyánk ritmusát idézik. Tavaszunk, virágzásunk, érési folyamataink, visszahúzódási időszakaink Földanyánk évszakváltásait elevenítik meg. Földanyánk lányai vagyunk!

Ha a magunk működéseinek, ritmusainak mélyebb ismerőivé válunk, spontán lesz számunkra a bolygóvédelem, az élet védelme és őrzése, mely a kölcsönösség folyamatában nyilvánul meg.

Nőiségünk kibontása

Most nem arról van szó, hogy másként kell csinálni, hogy más legyen! Ez ugyanis csak az érem másik oldala volna. Mostanra tovább kell lépnünk, meg kell haladnunk eddigi elgondolásainkat az életünkről, nőiségről, magunkról, hiszen mások vagyunk, mint amilyennek gondoljuk magunkat!

  1. Képesek vagyunk az éber együttérzés kifejezésére, magunkért, így másokért is.
  2. Képesek vagyunk az "én" visszavonására a jobbítás érdekében.
  3. Képesek vagyunk teret adni magunkban női minőségeink kibontakozásának mások érdekében is.

Merjük felismerni, hogy nőként meghatározó szerepünk van Földünk és földi életünk teremtő folyamataiban, melyek a mindennapok feladataihoz szólítanak bennünket. Nőiségünk kibontása az élettel, a mindenséggel való kapcsolatunkat mélyíti.

Legyünk éberebbek!

  1. Bátran mondjunk nemet az állandó tevékenységnek, férfias kihívásoknak, ezzel is női erőnket támogatjuk!
  2. Merjük látni, hogy nekünk, nőknek elsődleges feladatunk az élet támogatása, az élet- és bolygóvédelem egyaránt. 
  3. Merjük látni magunkat Földanya lányaiként! 
  4. A mindennapi feladataink között ott vár ránk a kihívás: megbékélni nőiségünk erejével, melyet  a türelmünkkel, a figyelmességünkkel és gyengédségünkkel táplálhatunk. 
  5. Tudatosítsuk, hogy helyes hozzáállásunkkal táplálni tudjuk a mindennapok megújító, jobbító folyamatait.
  6. Mindezekkel együtt női minőségeinket támogatjuk, melyek döntő szerepet játszanak a magunk és mások, valamint Földanyánk megújító folyamataiban is.

Hogyan legyünk jobbítóak?

  1. Különböztessük meg a mű, üres „ételt” a tápláló forrásoktól!
  2. Ne gyötörjük testünket kimerítő mozgásprogramokkal! 
  3. Főzzünk! Főzzünk magunknak, főzzünk másoknak, hogy női erőnk birtokába juthassunk!
  4. Kapcsoljuk ki a tévét, hangos, dübörgő zenét, halkítsunk a világon, így magunkat meghallani is egyszerűbb lesz!
  5. Ne nézzünk horrort, krimit! Főként várandós anyaként óvd magad ezektől!
  6. Lassulj, oldódj, csendesedj.
  7. Bátran álljunk ellen a kényelemnek, a könnyebbnek és ügyeljünk környezetünk tisztaságára.

Ha valóban változtatni, változni akarsz, szembe kell menned az árral, a ma oly divatos hullámokkal arrafelé, ahol az "én" háttérbe kerül és megjelenik a "nem cselekvés" derűs áramlása. Kívánom, hogy közös életünk eképpen teljesedjék!

Egy hasznos mantra >>>

 
 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x