A Tao gyöngyszemei - Áhí­tat
Címlap / Psziché / A Tao gyöngyszemei - Áhí­tat

A Tao gyöngyszemei - Áhí­tat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egye­ne­sítsd ki a gör­bét, Ára­mol­tasd az egye­nest. Gyűjts vi­zet, tü­zet és fényt. Vond be a vi­lá­got egyet­len pont­ba. 

Ha meg­van az oda­adás – a tel­jes hit és el­kö­te­le­zett­ség a spi­ri­tu­á­lis ös­vé­nyünk mel­lett – az el­tö­kélt­ség nyo­ma­té­kot fej­leszt. Egy­re rit­kul­nak előt­tünk az aka­dá­lyok. Ös­vé­nyünk gör­bü­le­tei ki­egye­ne­sed­ni lát­sza­nak. Lé­nyeg­te­len, mi pró­bál az utunk­ba áll­ni, nem tart­hat fel.

A he­lyes oda­adás nem fe­jet­len ro­ha­nást je­lent. Áll­ha­ta­tos­sá­got is igé­nyel. A tes­tün­ket, szí­vün­ket és a szel­le­mün­ket egé­szé­ben ar­ra kell össz­pon­to­sí­ta­nunk, amit aka­runk. Csak a bel­ső ele­me­ink egye­sí­té­sé­vel te­he­tünk szert tel­jes oda­adás­ra.

Ha tisz­tán lát­juk az utun­kat, és a sze­mé­lyi­sé­gün­ket tel­je­sen egye­sí­tet­tük, ak­kor el­tű­nik a kü­lönb­ség a kül­ső és a bel­ső vi­lág kö­zött. Sem­mi sincs már messze tő­lünk, sem­mi sincs el­zár­va elő­lünk. Ezért mond­ják, hogy a vi­lág olyan, mint egyet­len pont: az oda­adás annyi­ra erős, hogy sem­mi nem ke­rül­het raj­ta kí­vül.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5324 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x