Aki a nőket megrontja - A fékevesztett, erőszakos, hevesen...
hirdetés
Címlap / Psziché / Aki a nőket megrontja - A fékevesztett, erőszakos, hevesen szexuális: Poszeidón

Aki a nőket megrontja - A fékevesztett, erőszakos, hevesen szexuális: Poszeidón

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Tombol benned a szexuális vágy? Sokszor nehezen tudod kordában tartani az indulataidat, a dühödet? Az ösztöneid vezérelnek a tetteidben? Akkor benned is Poszeidón dominál. Most megismerheted a mélységeidet! 


Rendezvénynaptár
A sorozat célja, hogy mélyebb önismeretre tegyünk szert, melyet – többek között – emberi kapcsolataink nemesebbé tételére fordíthatunk. Ebben a részben arról lesz szó, hogy milyenek is azok a férfiak, akikben Poszeidón – a tenger Istene - dominál.

Eredete
Már az előző részben bemutatásra került az olümposzi család, így rövid ismétlésként: Kronosz és Rhea fia, a többi testvérével – Zeuszt kivéve - egyetemben apja lenyelte, mert attól tartott, hogy meg fogja dönteni hatalmát. Miután Zeusz – Métisz segítségével – elérte, hogy apja kiöklendezze testvéreit, a fiúk szövetségeseik támogatásával legyőzték Kronoszt. A három fiútestvér felosztotta a világegyetemet, Poszeidónnak a tenger jutott. Jussával azonban nem volt megelégedve, harcokat folytatott városok megszerzéséért, de nem járt sikerrel.

A mitológiai történetek alapján a nők menekülnek előle, akiket különböző alakokat öltve általában megerőszakol. Feleséget is csak más közbenjárásával szerez, akihez mindig hűtlen, nőcsábász, mint Zeusz.

Az archetípus jellemzői
Ő az egyetlen Isten, aki le tud hatolni a tenger mélyére. Szimbolizálja a lélek birodalmának mélységét. A mitológia nem írja le ezen birodalom jellemzőit, mely azt jelenti, hogy a patriarchális társadalomban az érzelmek boncolgatása nem a férfi feladata, így a férfi által elnyomott és leértékelt. A tenger vize szimbolizálja a rejtett érzelmeket, melyek láthatatlanok és ismeretlenek, de mégis jelen vannak.

Nem rendelkezik azokkal a képességekkel, mellyel egy királyságot fenntarthatna, így sikertelenségeire dühösen reagál, nem tud veszíteni. Csak otthonában viselkedhet uralkodóként, ezt meg is teszi.

HarmoNet tipp:
A Benned élő Isten!>>>

Meg van róla győződve, hogy kezébe veheti az igazságszolgáltatást, ezért addig nem nyugszik, míg valós vagy vélt ellenfelein bosszút nem áll.


A földi Poszeidón
Legjellemzőbb tulajdonsága heves vérmérséklete. Emellett bosszúálló, erőszakos, kötözködő – a dühöngő tengerhez hasonlítható – viharok és felfordulás veszi körül.
Közvetlen kapcsolatban van ösztöneivel és érzelmeivel, az extrovertált típus ezeket spontán és azonnal kimutatja. Viszont az introvertált személyiség az érzelmeket és ösztönöket inkább magában tartja. Mindkét esetben minden élményt mélyen és intenzíven átérez.

A nőkkel való kapcsolata
Párkapcsolatában ő a domináns, nem igazán foglalkozik társa érzelmeivel, átgázol határain. Nem veszi észre, ha a nő lassítani szeretné a szexuális közeledés iramát, egy csókból már arra következtet, hogy a hölgy mindenre nyitott – a helyzet nemi erőszakhoz is vezethet. Nem próbálkozik vele egykorú, határozott személyiségű nőkkel, de mégis még a karakteres hölgyek között is a domináns hím szerepében tetszeleg.

HarmoNet tipp: A kemény, hódító, céltudatos szoknyavadász: Zeusz>>>


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 10296 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x