Erő és változtatás a kezedben! - A magyarok szívközössége...
Címlap / Psziché / Erő és változtatás a kezedben! - A magyarok szívközössége

Erő és változtatás a kezedben! - A magyarok szívközössége

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Ma sem könnyebb, vagy nehezebb az élet, mint régebben, és most elsősorban az emberi, belső erőtartalékainkra gondolok. A mai magyar ember látszólag sokkal felszabadultabban él ma, mint régebben. Ennek ellenére, mégis sokkal több a problémája. Rengeteg elfojtással él a magyar és ugyanennyi tudatos, belső megoldani valója is van. Mindez sajnos az emberi kapcsolatok és a hétköznapok területén összegződik. 

 

A magyar  ember szétszórtságában, lelki vívódásaiban kapaszkodókat keres, melyeket külső dolgokban vél megtalálni, de ezzel együtt is csak  ideig óráig tud megnyugodni! Függőségei  felesleges szenvedéseinek az okozói. Az igények és az éhség  nagy. A kényelmi kultúra mostanra már szinte mindent kielégít, így félrevezet és  minősítésre kondicionál  arra, hogy hogyan mondjon az ember nemet legbelsőbb értékeire. Mély belső változásra van szükség az országban!


E változás aktualitását sajátságosan magyar társadalmi helyzetünk adja, melyben megjelennek a válási, betegségi és gazdasági mutatóink, az emberi kapcsolatok és a magyar családok nehézségei.

Ezzel szemben többek számára is megjelent az igény egy gyengéd, szeretetteljes és nagyon finom minőség megélésére. Ugyan nem könnyű a helyzetünk, hiszen látható, hogy az eltávolító, elhúzó erők is próbát tesznek, de hála Istennek egyre inkább  a békességre való törekvés szándékának ereje is velünk van. Ez a szándék minden magyar lélek kívánsága is, hiszen ez vezet  bennünket az elfogadásban teljesedő magyar szívközösségünk felé.

HarmoNet tipp: Hibátlan jelkép: a virág. Miben segítheti életed? - Titkok a magyar népművészetből! >>

Az a lépés, amit mostanra meg kell tennünk, több szempontból is más, mint amit eddig próbálgattunk, más, mint amit eddig megismertünk. Ez a lépés újfajta figyelmet kér tőlünk, hiszen a szív kifejezéséről van szó, mely nem mehet könnyen. Nem lehet könnyű, hiszen számos múltbeli, történelmi, családi nehézség és tragédia tartja fogva a magyar szívet.

Ezért a magyar szívnek mostanra sokkal több figyelemre, türelemre van szüksége, amit a modern kultúrától megkapni nem tud! A magyar szív a múlt értékeiből, csodás hagyományainkból táplálkozik és a belső csendből, a létezésből merít. Így magyar szívközösségünk, a belső csend erejének ősi szövetségébe invitál, ahol megszületik a megbocsátás, az elfogadás és a béke, melyre Földünknek és  magyar Hazánknak egyaránt  szüksége van.

Szívközösségünk a szeretetben teljesedik és szívünk szeretet szálai szövik a köztünk lévő mintáinkat, avagy a tiszta érzelmeinket, mely pillérei magyarságunknak! Dobogókő a Mindenség szívének dobbanását őrzi, mely ritmus, a Földön élő emberek szívének ritmusa is Egyben. Isten kegyelméből nálunk Magyarországon őrizzük a Föld szívcsakráját, így feladatunk ehhez méltóan a béke minőségét képviselnünk mindennapjainkban is. Így legyen!

Szeretettel: Knolmár Marica
http://turiyam.com/

 
 
[ 1575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x