Magyarország - a szívedben teszed élővé e földet
Címlap / Psziché / Magyarország - a szívedben teszed élővé e földet

Magyarország - a szívedben teszed élővé e földet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Ősi mintáinkkal való kapcsolatunk, valós célokat és értelmet ad életünknek. Ezzel szemben sajnos mostanra megtanultuk magunkat gúzsba kötni, az "én" börtönébe zárni. Megtanultuk, hogyan nyomjuk el belső értékeinket, valódi kreativitásunkat és azt, hogy álarcot, álruhát viseljünk és ál szerepeket játsszunk. Ha felszabadítani kívánjuk magunkat e hamis szerepek, hamis minták kínálta szenvedés alól, akkor látnunk kell azt, hogy mely részeinkkel azonosítottuk magunkat tévesen. 

 

Az ÉLŐ – életforma
Az eddigi közel 20 évi közösségi munkámat, tanulmányaimat foglaltam össze a Szív tanításában. E tanításnak élhető formát mi adunk, akik e tanításokat megéljük és mindennapjainkba integráljuk, hiszen életünk a szeretet kifejezésében válik ÉLŐvé! Ezt hívom az Életigenlő (ÉLŐ)– életformának. Szeretetben, békességben élni, a magyar lélek kívánsága, mely kívánságot a szív erejének, a szeretet erejének kifejezésével támogathatjuk. Ez a munka viszont a szellemi minőség jelenlétét és az önismeretet feltételezi. 

Az ÉLŐ - életforma ébresztő, melyen keresztül az élhető, békés életre buzdít, ösztönöz.

Szebb, jobb békés életünk valódi érzelmeink kifejezésében növekedik, s hogy megértsük ez mit jelent, meg kell tanulnunk elkülöníteni a kényelmeset a tartalmastól. Ehhez csupán meg kell értenünk, mi irányítja az életünket úgy, hogy elvág bennünket éltető gyökereinktől, s hogyan válunk elszigeteltté legtermészetesebb forrásunktól. A régi lemezeket, locsogást, fecsegést, aggodalmaskodást, a vélemények kifejezését, a fontosságot, az elme zaklatottságát csendes mederbe tereljük, hogy felismerjük az életünket irányító kölcsönösség folyamatát.

A szív tanítása
Életem szerves része a szív tanítása, mely a magyar ember sokszor nehéz, kilátástalan, gyökértelen életét a reményen túl, az élet értelme felfedezésével ajándékozza meg.

A szív tanítása  a bennünk lévő háború megértésére, a negativitás felszámolására irányítja a figyelmünket. Arra buzdít, hogy váltsuk le negativitásunkat, a régi álruhánkat, álarcunkat, ál szerepeinket, amelyeket mások nyomására vettünk magunkra és forduljunk a magunk és egymás közötti pozitív, szeretetteljes kapcsolat építése, támogatása felé.

Ennek érdekében mondjunk igent a szívünkre, hiszen amikor így teszünk, akkor érzelmeink követnek bennünket a mindennapok nehézségei közben is! Ezzel együtt élünk teljes életet. Hamis szenvedéseink irányításában pedig  megkeserednek az emberi kapcsolataink és elszigeteljük magunkat a számunkra hasznos minőségektől, hasznos lehetőségektől, így könnyen a fogyasztói társadalom manipuláltjaivá, gépiessé leszünk.

Mondjunk igent a szívünkre, hiszen Isten kegyelméből, Magyarország őrzi a Föld Szív- csakráját.  A mi erőnk, a tiszta érzelmeinkkel való kapcsolatunkban rejlik, mely szívünk erejének táplálását és szellemi erőnk megerősítését kéri!
 
HarmoNet tipp: A szívcsakra erejével >>

Ősi mintáink
Ősi mintáinkkal való kapcsolatunk, valós célokat és értelmet ad életünknek. Ezzel szemben sajnos mostanra megtanultuk magunkat gúzsba kötni, az „én” börtönébe zárni. Megtanultuk, hogyan nyomjuk el belső értékeinket, valódi kreativitásunkat és azt, hogy álarcot, álruhát viseljünk és ál szerepeket játsszunk. Ha felszabadítani kívánjuk magunkat e hamis szerepek, hamis minták kínálta szenvedés alól, akkor látnunk kell azt, hogy mely részeinkkel azonosítottuk magunkat tévesen. Ez a munka rólunk szól, melyben ápolnunk, óvnunk és vigyáznunk kell ősi mintáinkat az alázatot, szerénységet, türelmet, figyelmességet, a bátorságot, gyengédséget, a szeretet minőségeit, hogy erősítsük, tápláljuk a kölcsönösség folyamatát másokkal és a Mindenséggel.  Így adunk teret a szellemből merítő, életünknek. Gyökértelenül ugyanis semeddig nem juthatunk! 

A szív üzenete
Aminek növekednie kell, az a béke. Mindannyian erre vágyunk, szeretetben, békességben élni. Ez nem jön el magától, mi vagyunk azok, akik alkalmassá tesszük magunkat arra hogy ekként éljünk! Mi vagyunk azok, akikben az erre való igénynek fel kell ébrednie, fel kell izzania!  Ez belülről születik meg, ez belső kérés.


E folyamatban magunkhoz csatlakozunk, hogy tudjunk egymáshoz is csatlakozni. A béke szándékával érkezünk, barátsággal. Új híreket adunk át egymásnak, melyek már nem a rémkeltésről, téveszmékről, hamisságokról, hanem emberi értékeinkről, tartalmasabb életünkről, s ezért gazdagabb mindennapjainkról szólnak. Új filmeket nézünk a vetítővásznon, ahol az érzelmek tiszta szálai fonják a cselekményeket, a jövő új mintáit.  Így új szereplőket ismerünk meg, új csillagok születnek. Új mintákat szövünk, mely minták szálai engedékenyen simulnak a teljesség, a Mindenséget átfogó háló mintázatához. Új ritmusra járunk, új dallamot dúdolunk, befogadjuk a Mindenség szívének dobbanását, hiszen a Föld szívének gyermekei, a legközvetlenebb táplálói vagyunk.

Knolmár Marica,
ÉLŐ - életforma
Képek: piqs.de
 
 
[ 1449 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x