Spirituális megoldás tömegoszlatásra
hirdetés
Címlap / Psziché / Spirituális megoldás tömegoszlatásra

Spirituális megoldás tömegoszlatásra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Beszélnek. Már megint beszélnek. A fotel-forradalmárok odahaza, a karfára támaszkodva lökik a rizsát, a hangemberek ki is mennek és ordítoznak, a csöndes többség pedig vidékre menekül - biztos, ami ziher! Tüchtig kokárdát ficcentenek a hajtókára, vagy van aki még azt sem - hisz kinőtt már az óvodás korból, és amúgy is közel egy ötvenesbe kerül, ha boltban vennénk. Azt mondják, jön a balhé, már megint. 


Rendezvénynaptár

Gondos sajtósok PR anyagokat küldenek – várják a gyerekeket kézműves játékokra, meg „zöldhuszárkodni” a múzeumhoz, vidéken is számos gyerek programot hirdetnek. Az ’56-ot megélt nagyszülők meg vészhuszárkodnak: - Ki ne menjetek a gyerekkel! – mondják.

Eszünkbe jut az a bizonyos október 23-a, amikor az őrült balhé volt. Alexandra – sokak kedvenc HarmoNetes újságírója - épp a Soterban tartott előadást, kívülről beszűrődtek az utcazajok, s ők bent békemeditációt tartottak, tarot lapokat húztak, és aggódtak az autóikért, meg a hazajutás miatt.


HarmoNet tipp: Történelmi játszóház, huszártábor és lovas felvonulás várja a gyerekeket március 15-én >>

Végül lecsillapodni hallatszott a balhé, így mindenki hazafelé vette az irányt. A villamos nem járt, így az egy megállót Alexandra gyalog akarta megtenni hazáig. Fejére húzta kapucniját, válláig húzta a fejét és sebesen haladt a Nyugati tér irányába, amikor hirtelen szembetalálta magát egy sor tüntetővel, háta mögött egy hadosztály rendőrrel, balról meg a Tévéhíradó kameráival. Ezt az élethelyeztet egyetlen intenzív elvonuláson, transzlégzésen, vagy pszichodrámás helyzetgyakorlaton sem tanítják, sőt az óvoda is másra készíti fel az embert. Elgondolkodott, mit is tegyen, aztán rájött, hogy nem fegyvertelen: Nála van egy Hare Krisna CD. Végszükség esetén csak be kell dobni a hangosítóba és kész – ettől a zenétől Budaházy jobbra fut, a rendőrök balra, TomCat pedig automatikusan kiválik a tömegből, s békéssé válik az egész.

Valahogy így:Arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha ezt az eszközt vetnék be alkalmasint, ha rákerül a sor… bár bízunk benne, hogy nem lesz erre szükség! 
 
 
 
[ 1234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x