Óriási! Strand, túra, nyaralás teljesen ingyen! Kipróbálod?...
Címlap / Psziché / Óriási! Strand, túra, nyaralás teljesen ingyen! Kipróbálod?

Óriási! Strand, túra, nyaralás teljesen ingyen! Kipróbálod?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Óriási lehetőséget biztosít a Velencei-tó nyaralókörzete idén a nagycsaládosoknak. Nem titok, ingyen nyaralhatsz mindössze egy kis játékért és ügyességért cserébe. Az sem titok, hogy a szervezők nem jókedvükben, hanem a gazdasági válság szorongató, fojtogató helyzete miatt kényszerültek egy ilyen koncepcióba, vagyis, hogy megmentve a helyi turizmust, idén kedvezményeket adnak. 

 

Minden esetre nagyot gondoltak és környezetbarát elképzelést valósítottak meg Velencei-tó körül élő és foglalatoskodó szolgáltatók. Ismerd meg a fergeteges akció részleteit.

Nem tudod kifizetni a konkrét árat?
30%-os kedvezménnyel indul a licit minden velencei-tavi nyaralásra, és hobbi foglalkozásra. Legyen ez strandbelépő, hajóút, öko-játszóház belépő, vagy szállás, a kempingtől a hotelig. Az akcióban sok-sok olcsó és egyébként drágább szolgáltatás vesz részt, melyet az akciót szervezők oldalán megtekinthetünk.

Ki gazdagszik meg ezen?
Persze licit. A licittel túl lehet licitálni? Igen. 7 illetve 10 nap áll rendelkezésre a licitre. A licitnél figyelni kell, hogy még megérje a nyaralás és a program. Ne lődd túl az eredeti árat. Vegyél részt okosan. Merj nyerni és tudj veszíteni. A honlapra regisztrálhatnak szolgáltatók, és az a forgalmat bizony megemeli, ha akár üres flakonokkal is fizethetünk. A kiváló marketingfogásban nézzük saját előnyünket. Ugyanakkor most azok is elindulhatnak nyaralni, akik 3 vagy több gyermekkel ezt anyagilag már nem tehetnék meg!

HarmoNet tipp: Kötelezettségek nélkül licitálnál a HarmoNet megbízhatóságán keresztül??? AukciósHáz >>

A 3 gyermekesek
Vagy több csemetével rendelkezők, ha megnyernek egy licitálást strandbelépőkre, a Velencei-tó partján lévő szállásokra vagy egyebekre, akkor pet-palackkal is fizethetnek. Ez a kezdeményezés környezetbarát oldala. Méghozzá az ár igen jó, 1 palack, éppen 100 Ft-ot ér. A pet-palack gyűjthető is, ha nincs otthon elég, és most ezért jobb, ha nem dobod bele a sima szemétbe! A pet–palackkal fizetők a gárdonyi strandra kell vigyék gyűjteményüket, ahol együtt tömörítik le kézi tömörítővel a palackokat. Mit jelent ez? Azt, ha nagycsaládos vagy és téged is sanyargat gazdasági válság, akkor most fogj össze a gyerekekkel, mutass jó példát, védd a természetet és nyaralj, sátorozz, ússz, csobbanj teljesen ingyen!

Tipp: Amíg nem biztos, hogy nyersz, ne szólj a gyerekeknek. Utána sajnos durva követelőzés indulhat a nyaralásért, ami anyagi csődöt hozhat. Szóval csak okosan!

Tehát hogy működik az akció?

  • Olcsóbb programokat találsz
  • Erre licitálhatsz
  • Ha sokgyermekes vagy, ingyen nyaralhatsz, pet-palackokért. Bármelyik megfelel
  • Ha nincs 3 gyermeked, akkor is licitálhatsz. De akkor nem fizethetsz palackokkal. Olvass utána, megéri-e neked az ajánlat!

Mire figyelj?

  • Ne licitáld túl az árat
  • Ha nyersz, számold ki mennyi palack kell neked, és kérd el a barátaidtól, mond, hogy megszabadítod őket a szeméttől
  • Időben kezd el a dolgot, mert a licitálás ideje 7-10 nap
  • Akkor izzítsd be a családot, ha már tutira nyertél

Info >>
 


 
 
[ 2834 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x