Tiszta téli álom - Cseréld le a paplant, de ne dobd ki a régit!...
Címlap / Psziché / Tiszta téli álom - Cseréld le a paplant, de ne dobd ki a régit!

Tiszta téli álom - Cseréld le a paplant, de ne dobd ki a régit!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Amikor takarócseréről gondolkodunk, legtöbbször gondban vagyunk, hogy mi is legyen az eddigivel, hisz általában még használható, s mint ilyet, nem szívesen tenné kukába az ember. Vannak tehát takarók, melyek feleslegessé lennének, s van közel 1 millió család ma Magyarországon, akik rettentő nehéz körülmények között, a létminimum alatt élnek. Ők azok, akiknek nemhogy takaróra, de sokszor tüzelőre, harapnivalóra sem telik. 

 

E fenti tények ismeretében, s néhány aranyemberrel – akik szívvel-lélekkel segítik és istápolják a szegényeket, elesetteket – beszélgetve született az elhatározás, hogy a Naturhome alváscentrumok idén októberben, még a nagy hidegek beállta előtt jótékonysági takarócsere programot hirdetnek.  

A program keretében a régi takarókért a Naturhome fizet: minden új takaró megvásárlásakor jelentős összeget enged el a vételárból a leadott, régi takaróért cserébe. Hozhat az adományozó-vásárló régi plédeket, paplanokat, vagy bárminemű takarót, melyet úgy ítél meg, hogy a továbbiakban még használható, s új gazdájánál jó szolgálatot tesz. 

Az így felvásárolt, összegyűjtött régi plédek, paplanok és takarók a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat, valamint a Családsegítő Szolgálat segítségével és közreműködésével jutnak el azokhoz a nehézsorsú családokhoz, akiknek igazán nagy öröm és segítség e felajánlás. 


A Naturhome filozófiájának egyik alappillére a társadalmi felelősségvállalás szem előtt tartása. Hittel valljuk, hogy vállalkozásunknak nem elég csupán a legjobb takarót, matracot vagy ágyat előállítani, hanem mindezen túl észre kell vennünk környezetünk problémáit, feladatait, s lehetőségeink szerint részt kell venni ezek megoldásában.

HarmoNet tipp: Térítés- és foltmentes ruhák a rászorulóknak - Folytatódik a Foltmentes adomány program >>

Jótékonysági takarócsere programunk épp egy ilyen új kezdeményezés, melyen keresztül hitvallásunk testet ölt, s a segítség kézzelfoghatóvá válik
– mondta Nagy Gyöngyi, Naturhome Alváscentrumok vezetője.

 
 
[ 2062 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x