A megbékélésről – az Iraki háború margójára
Címlap / Psziché / A megbékélésről – az Iraki háború margójára

A megbékélésről – az Iraki háború margójára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Aki ma "ezoterikus érző ember", az kiáll a háború ellen. Lépten nyomon béketüntetésekbe botlunk, élükön ezoterikus barátainkkal, akik mélyről jövő felháborodással oltogatnak minket: Lépj a háború ellen! Tégy a békéért! Egyesek gyertyát gyújtanak, mások Internetes spamokkal bombázzák barátaikat. A tény: belső ellenállás a háborús intézkedések iránt.  

Aki ma „ezoterikus érző ember”, az kiáll a háború ellen. Lépten nyomon béketüntetésekbe botlunk, élükön ezoterikus barátainkkal, akik mélyről jövő felháborodással oltogatnak minket: Lépj a háború ellen! Tégy a békéért! Egyesek gyertyát gyújtanak, mások Internetes spamokkal bombázzák barátaikat.
A tény: belső ellenállás a háborús intézkedések iránt.

Hisz ki akar háborút? Ki akarja, hogy kisgyermekek haljanak meg?
Sőt! Hogy fiatal, erős férfiak haljanak meg? Olyan eszmékért, amikről mi, kívülállók, innen ebből a kényelmes székből, amiben ülünk, nyilvánvalóan látjuk, hogy szemenszedett bolondság az egész. Mintha a nyuszikás vicc közepén ülnénk, amiben a farkas azért is megveri Nyuszikát, ha van rajta sapka és azért is, ha nincsen. A farkas ereje nagyobb és bár Nyuszika agyafúrt, a sorsa el van döntve. Verés lesz. Nyuszika sorsa determinált ebben a viccben, ahogy Iraké is az, az USA-val szemben.

Bush –Farkasnak mindegy, hogy van-e sapka Szaddam - Nyuszikán, mert Nyuszikának ugyan sok és szép sapkája van, de ha hordja az a baj, ha nem hordja az. Farkas ugyanis a legnagyobb sapkaforrások birtokosa a maga vadászterületén, és tűrhetetlen számára, hogy Nyuszika is birtokol spaka-mezőket. Hát ennyi az ok. Nyuszika sorsa eldőlt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4769 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x