Transzformálódj! Pillangó Projekt
hirdetés
Címlap / Psziché / Transzformálódj! Pillangó Projekt

Transzformálódj! Pillangó Projekt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

A Pillangó Transzformáció Projekt egy olyan civil kezdeményezés, mely a társadalom peremére; (utcákra, erdőkbe, aluljárókba, hajléktalan szállókra, pszichiátriákra) szorult emberek rehabilitációján "újjászületésén" dolgozik. 


Rendezvénynaptár
A PILLANGÓ TRANSZFORMÁCIÓ PROJEKT egy olyan civil kezdeményezés, mely a társadalom peremére; (utcákra, erdőkbe, aluljárókba, hajléktalan szállókra, pszichiátriákra) szorult emberek rehabilitációján „ÚJJÁSZÜLETÉSÉN” dolgozik – gyógyító és építő alkotóközösségek, önismereti csoportok, méltó szállások, otthonok, munka,- és képzési lehetőségek megteremtése által. A Pillangó Transzformáció Projekt a hatékony életszervezés, és az elfogadó emberi odafordulás mellett fontosnak tartja a visszailleszkedési folyamat végigkísérését önkéntesein keresztül - mindenféle ítélet és előítélet nélkül.

Hogy aki valóban kész a VÁLTOZÁSRA, hadd repüljön és élhessen szabadon, miként a bábjából megszülető gyönyörű PILLANGÓ!

Pillangó Transzformáció Projekt első szervezése ez a szilveszteri rendezvény, melynek mindenféle bevételéből legelsősorban egy 6. hónapban lévő, aluljáróban élő várandós asszonyon segítünk. A fő cél azonban egy több mint 100 éves vidéki ingatlan megvásárlása, mely különleges adottságai révén egyszerre fog szállásként, szociális foglalkoztatóként, üzemként és gyógyító központként működni.

A PTP által szervezett Pillangó Transz-Partik jellegzetessége lesz, hogy mindig dohányfüst-mentes táncteret (is) biztosít vendégei számára, valamint azt, hogy (különböző drogok, veszélyes tudatmódosítók nélkül) a szó legpozitívabb értelmében nyújtja a felemelő kikapcsolódás, a felszabadult hangulat,- és akár az extatikus megtapasztalások lehetőségét.

Felhívás!
A PTP vár minden önkéntes, szabad kapacitással rendelkező orvost, holisztikus gyógyítót, addiktológust, művészet-, és egyéb terapeutát, lelki-segítőket, transzperszonális pszichológusokat; bedolgozó-, és alkalmi munkásokat foglalkoztató vállalkozókat, stb.. A „szociális hálót szövő mozgalom” örömmel fogadja a következő felajánlásokat: Ingyenes, fűthető helyiségek időszakos használata, (lerobbant, romos pincék is lehetnek, mert cserébe helyrehozzuk őket); kézműves alkotásokhoz, építkezésekhez, felújításokhoz használható bármiféle alapanyagokat, valamint szakmunkások, programozók, honlap-készítők, nyomdai vállalkozók, szociális munkások karitatív, vagy „önköltségű” együttműködését. De tárt karokkal várunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy képes az elesetteken hatékonyan és felelősséggel segíteni.

Hiszünk abban, hogy a hasonló célok megvalósításáért tevékenykedő civil szervezetek, alapítványok, „emberközpontú” vállalkozások kapcsolódása; velünk való együtt „szárnyalása” fontos előfeltétele lehet ma még elképzelhetetlen sikereknek, új kezdeményezések felvirágzásának és tömegek boldogulásának.

A szervezet munkáját; küzdelmeit és eredményeit idővel bárki végigkövetheti a www.pillangoprojekt/pillangohatas.com oldalon. Képes beszámolókkal, riportokkal, blog bejegyzésekkel dokumentálva. Külön oldal fog szólni arról, hogy a támogatók adományai, milyen módon kerültek felhasználásra. A Pillangó Projekt számára fontos, hogy a „jótékonykodás” ne legyen egyenlő az anyagi értékek elherdálásával olyan „ügyekre” hivatkozva, melyek valójában életképtelenek. Az „életképességet” megszülető otthonok, egyre inkább prosperáló gazdasági vállalkozások, munkahelyek megteremtésével, munkaképessé vált emberek, kézműves alkotások megszületésével, stb. kívánjuk bizonyítani.


Kövesi Péter:
Mondd meg nekik

 

Mondd meg nekik, Jézus, hogy szereted őket,

Akkor is, ha rongyokban az utcán hálnak,

Ha egykedvű arcuk már kérni is fáradt.

Csípős a szaguk és a bagófüstből  árad,

Böffen arcodba az olcsó  almabor íze –

Te mondd meg, mert mástól el nem hiszik.

Mondd meg nekik, Buddha, milyen drága lények,

Életük érték, bennük is ott égnek a fények,

Hogy látod bennük az örök célbaértet.

Együttérzésed, mint tenger, körülölel, éltet,

Hogy a gazdagélet se hoz boldog véget –

Te mondd meg, mert mástól el nem hiszik.

Mondd meg nekik, Lao-ce, kinek rossz a sorsa,

Árnyék most a hegy sötétebb, Yin oldalán,

Nélkülük nem volna máshol fény és pompa,

És aki ma lenn van, holnap jól megy dolga,

Ki tudja a Tao titkát, rongyosan is boldog -

Te mondd meg nekik, mert mástól el nem hiszik.

Mondd meg nekik Krishna, hogy ez csak egy élet

A sok születésben, Brahma nagy évében,

A lét kerekében a körforgás  örök,

Lesznek még istenek, hisz a kerék pörög

Jó karmát terem, hogy így kell most élniök –

Te mondd meg, mert mástól el nem hiszik.

Vagy menj oda hozzájuk Te, Barátom,

Ne szólj, csak adj egy darab kenyeret nekik.

 
Szöveg és fotó: Pillangó Projekt
www.pillangoprojekt/bemutatkozas.com 
 
[ 4713 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x