Kapcsolatainkban annyit kapunk, amennyit beletettünk
Címlap / Psziché / Kapcsolatainkban annyit kapunk, amennyit beletettünk

Kapcsolatainkban annyit kapunk, amennyit beletettünk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

A Skorpió havában az Élet és Halál, az önismeret és a másokhoz való viszonyulásunk legmélyebb kérdéseire igyekszünk választ találni. A Harmonet tanácsadója, Ujfalusi Márta osztja meg velünk tapasztalatait arról, hogy hogyan tehetjük igazán örömtelivé legfontosabb kapcsolatainkat. 

Kozmikus, különleges erők működtetik az ásványi, az emberi, az állati és a növényi kapcsolatokat. Nincs különbség közöttük, szeretetből vannak egymás közelében, minden összekötődik és csupán különbözőségek vannak a kapcsolati létformák között.. A kapcsolódások és társulások közeledéssel alakulnak ki, a bátrabb és az energikusabb közelít a tapasztalatlanabb felé és a közeledések lehetőségekké válnak, tapasztalhatjuk, hogy milyen csodálatos isteni törvényszerűség szerint.
Ami vagy aki már szeretetté vált, tehát ÉLŐ, a lehetőségekkel él, vagyis Isten igazságának a betöltője. Ami vagy aki ilyen, az épít, alakít, formál, létrehoz: teremt, vagyis semmi mást nem csinál csak erősen működteti a Szent Szellem egyik ajándékát: a csodatévő erőt.
 
Minél egyszerűbb egy létforma, annál nagyszerűbbek a megnyilvánulásai és annál jobban kifejeződik a társulási vágya illetve mindezek megvalósítása. Gondoljunk csak a növényekre vagy az állatokra, és ne csak a vadon élőkre. Munkám során tulajdonképpen én sem csak egyes embereket elemzek, illetve segítek, hanem nagyon gyakran "kapcsolódásokat" is: családokat, barátokat, üzlettársakat, szülő-gyermek kapcsolatokat, állat és ember kapcsolatát. Tapasztalatból tudom azt is, hogy mennyire könnyen együtt lehet működni állatokkal és milyen csodálatos velük megosztani a szeretetet, a figyelmet, az ételt és az életteret.
 

Tapasztalataimon alapul, hogy azok az emberek, akik már gyermekkorukban közeli kapcsolatba kerültek állatokkal, tehát nem csak mesekönyvekből, mondókákból, esetleg hallomásból ismerték például a kutyák, a macskák vagy a madarak szeretetét, sokkal könnyebben és természetesebben alakítják emberi kapcsolataikat is és azokat működtetni is tudják előzékenyen, udvariasan, elsősorban a másikat szolgálva.
 
A kapcsolatoknak létjogosultsága a tanulásban és az öröm megélésében van, ezek együttes jelenléte lehet csak építő. Aggasztó, ha valaki túl sokáig szenved például egy kapcsolatban és azt nem oldja meg, esetleg újra és újra olyan viszonyokban vesz részt, amelyekben nem érzi jól magát. Rossz érzés hallani például, hogy valaki gyereket akar (milyen rosszul is hangzik, ugye?) és ilyenkor kérdezem tőle:hogyan? Először alakítson ki kapcsolatot valakivel, akire várt és szerezzenek egymásnak örömet, aztán ha szerencséjük van, megérkezik hozzájuk valaki, akit egész életük végéig tanulmányozhatnak és akivel kölcsönösen tanulhatnak egymástól.

Van, aki képtelen megszabadulni a kártékony kapcsolatokból, például régóta nem képes valakitől elválni, talál magának okokat, hogy miért nem, vagy esetleg nem tudja megbocsájtani valakinek a réges-régi sérelmeket. Ez általában azért van, mert nem tud szembenézni velük. A felismerés az első és legfontosabb, de ehhez is hatalmas bátorság kell. Ha a felismerés már megvan, közelebb vagyunk a megoldáshoz is, megoldást találni sem lehet egyedül, mindig kell segítség. Hatalmas szabadulások történhetek az ima ereje által is. Ezek elől nincs kitérés, nem is lehet, törvényszerűen energiát kap az, akinek szüksége van rá és ott ahol kell.
 
Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak és a segítségnek szerencsére határtalan eszköztára van. Aki ezekkel szabadon él, az maga is gyakorta és könnyedén fog segítséget kapni, az élet bármely területén. Van egy olyan mondás, először angolul olvastam: ha csak egy kalapácsod van, mindent szögnek fogsz látni. Ne csak egy kalapácsunk legyen, annyi más eszközzel élhetünk!
 

Minden találkozás egy angyali kapcsolódás
. Különböző megtapasztalásokkal létezünk és elítélni bárkit is bármiért sosem vezet jóra. Sokkal inkább segíteni kell. Párkapcsolatok esetében - kivéve a beteges, torzult személyiségeket akik birtokolni, irányítani,uralni vagy terrorizálni akarják a másikat - mindenki arra vágyik, hogy erős és határozott egyéniséggel találkozzon, tiszta és kölcsönös érzelmekkel, akivel kölcsönösen felnézhetnek egymásra akivel különlegesek egymás számára.
Aztán amikor ez megtörténik, sokszor mégis megfutamodnak. Mert megkapta, amit kért, amire vágyott és ez lehet ijesztő, ha még nem elég felkészült, ha még keményszívű, ha még konok. Kinek jelent ez félelmet? Annak aki először van ilyen helyzetben, aki először tapasztalja meg az igazán teljeset. Egyedül az érzések és a gondolatok elől nem lehet megfutamodni, azok nem hagyják el a "gazdájukat". Szembe kell nézni velük, meg kell ízlelni őket, próbára kell tenni őket, élni kell velük. Ha valaki vadon él, a szíve olyan mint egy szűkös, kényelmetlen albérlet, ahonnan egyre csak tovább és továbbvándorol, és nem akar szelídülni, az idő múlásával és a tettek hiányával egyre rosszabb helyzetbe sodorja saját magát.

Ha van még olyan ember, aki esetleg nem hisz az Örökkévalóságból érkező segítségben annak azt javaslom: tegye próbára! Hogyan? Mondjon imát, adjon hálát mindenért, ezáltal teremtsen saját magának új lehetőséget a létben, és utána figyeljen jobban és élesebben a jelekre és a történésekre, de elsősorban az érzéseire. Gyakorolja a szeretetet! Ne csak szavakban, tettekben is! Megtapasztalja majd, hogy mennyit szelídülnek, mennyit finomodnak, mennyit kristályosodnak az érzései és mennyire hatalmasodnak el rajta. Ha valaki szikár, fukar, elvonul, kivonja magát az Életből, nem számíthat túl sok jóra. Annyit tud csak visszakapni a kapcsolataiból, amennyit beletett, ha keveset, akkor annyit. Az energetikai tisztulás, amelyben az érzések és a kapcsolatok változása is benne foglaltatik, egy kicsit mindig fáj. De a végeredmény hatalmas csoda, éljük át!

Ha segítségre van szükséged ahhoz hogy rendbetedd a lelkedet és a kapcsolataidat, ne félj kérni!

"Minden lehetséges annak, aki hisz."
Mk(9:23)
Ujfalusi Márta
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
piqs.de: Paul-Gerhardt Koch - Hänsel und Gretel
piqs.de: woman76 - Kamerascheu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x