Jobb agyféltekés rajztanfolyam indul a Pilisben 2011. nyarán...
hirdetés
Címlap / Psziché / Jobb agyféltekés rajztanfolyam indul a Pilisben 2011. nyarán

Jobb agyféltekés rajztanfolyam indul a Pilisben 2011. nyarán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Bozsó Zsuzsanna és Végvári Tamás szentendrei festőművész pár, jobb agyféltekés rajztanfolyamot tartanak a Pilis kapujában, Pilisszántón csodálatos környezetben. Kivételes lehetőség, hogy olyan szakemberektől tanuljunk rajzolni, akik egész életüket a művészetnek szentelik, mivel a hétköznapokban is a festéssel, grafikával foglalkoznak. A tanfolyam további egyediségét adja, hogy Zsuzsa spirituális gyógyítóként különböző technikákkal segíti a résztvevőket abban, hogy könnyebben rá tudjanak hangolódni a jobb agyféltekés alkotásra. 


Rendezvénynaptár
Az emberi agy adottságainak nagy részét nem használjuk ki. A mai ember agyának döntően a bal oldalát használja, ami azt jelenti, hogy inkább a racionális megközelítés a jellemző. A jobb agyfélteke „bekapcsolása” teljesen meg tudja változtatni az ember gondolkodásmódját, hiszen az intuitív, alkotó oldal is teret kap. Dr. Betty Edwards kidolgozott egy módszert, amellyel mindenki elérheti, hogy a vezető szerepet a jobb agyfélteke kapja.

Miért érdemes eljönni a tanfolyamra?
  • a kreativitás, az újszerű látásmód az élet minden területén segít,
  • önbizalomépítő hatású, ha az ember eredményesen próbálhatja ki magát egy új helyzetben,
  • a rajzolás nemcsak abban segít, hogy felszínre hozza a kreativitást, hanem eszközt nyújt arra, hogy megéljük azt a hétköznapokban is,
  • a rajzolás, az alkotás örömforrás, így kiváló stresszoldó tevékenység,
  • az intuíció fejlesztése segít abban, hogy az élet minden területén könnyebben boldoguljunk, a fejlett megérző képesség megkönnyíti a döntéshelyzeteket is.
  • értékes időtöltés, amely az ember személyes fejlődését szolgálja.

Miért érdemes kreatív tanfolyamokon megszerezni az alapismereteket?
Otthoni környezetben az ember kevésbé tud kikapcsolódni a napi rutinból, mint egy nyugodt kifejezetten a tanulásra kialakított környezetben. Magasabb energiaszinten könnyebben ellazult állapotba lehet kerülni, ezáltal lazábban megy a ráhangolódás az alkotásra. Az oktatók is segítenek abban, hogy az ember oldottabb legyen és csak az alkotásra tudjon koncentrálni. Gyakorlatukkal, tapasztalataikkal, intuíciójukkal hatnak a résztvevőkre, akiket folyamatosan támogatnak az alkotás folyamatában. Így elkerülhető az, hogy az alkotás élménye helyett sikertelenség vegye el a kedvét a tanulónak. A csoport energiája is támogató erő, hiszen a csoport tagjainak közös a célja, így mindenki segíti a másikat.

Miért válaszd ezt a jobbagyféltekés rajztanfolyamot?

A jobb agyféltekés rajzolás képessége minden emberben eredendően megvan. Azonban az, hogy ezt ki milyen szinten tudja előhozni és működtetni magában, nagymértékben függ attól, hogy milyen lelki állapotban van. A környezet energiáján és a segítők személyiségén, kisugárzásán is sok múlik, mivel egy ellazult állapot kell az alkotáshoz. Pilisszántón ehhez minden adott, mivel egy nyugodt falusi környezetben, tágas, világos előadóteremben zajlik a tanfolyam

Zsuzsa spirituális gyógyítóként meditációval is segíti azt, hogy a résztvevők könnyebben ráhangolódjanak a jobb agyféltekés alkotásra. Természetgyógyászként sok éve foglalkozik emberekkel, előadásokat, tréningeket, tanfolyamokat tart. Művészeti iskolákban, rajztáborokban is tanít. Könnyen ráhangolódik a másik emberre, ezért hatékonyan tud segíteni mindenkinek. Tamás grafikus festőművész, aki egész életét az alkotásnak szenteli. Sokrétű és széleskörű tudását szakmai tapasztalataiból meríti. A szakma szenvedélyes szeretetét érezhetjük munkáiból. Mivel a tanfolyam kiscsoportos formában indul, ezért a két oktató elegendő időt tud szánni minden résztvevőre, akiknek egyéni segítséget tudnak adni a 3 nap folyamán.Mit tanulunk meg ebben a három napban?

A kontúrok és a terek érzékelését, az arányokat, viszonyulásokat és a tónusokat.

A tanfolyam időpontja: 2011. július 29-30-31.

A tanfolyam helyszíne:
Pilisszántó (Budapesttől 25 km-re). Tömegközlekedéssel 45 percnyi utazással elérhető Budapesttől. Szállást korlátozott számban tudunk biztosítani.

További információ: http://www.magyarterrendezes.hu/index.php?cikk=66&page=2&begin=1

Kérésére tájékoztatót és jelentkezési lapot küldünk! nwg@magyarterrendezes.hu 
 
[ 3310 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x