Égi internet avagy hogyan működik a családállítás?
hirdetés
Címlap / Psziché / Égi internet avagy hogyan működik a családállítás?

Égi internet avagy hogyan működik a családállítás?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-14

A mindennapi életben tapasztalt problémáink gyökere sokszor a családi múltunkban keresendő: családtagjaink, felmenőink életéből veszünk át tudattalanul viselkedésmintákat, mintha egyfajta "családi internetről" töltenénk le magunknak a programokat. 


Rendezvénynaptár
A Bert Hellinger nevéhez fűződő módszer a “Morfogenetikus Mezővel” dolgozik, amit “Családi Léleknek” is nevezünk. Számos állatkísérlet igazolta már ennek a tudáshálónak a létezését és a kvantumfizikában is ismert ez a jelenség. Agyunk valójában antennaként működik, az információk nagy részét nem tárolja, hanem lehívja ebből a mezőből.

20-30 évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy ha van egy kérdésünk, akkor csak beírjuk az internetes böngészőprogramba és pár másodperc alatt megkapjuk a választ. Az archívumokban akár évtizedekkel korábbi adatokra is rákereshetünk és az egész világ elérhető. Ma már mobiltelefonnal is internetezhetünk, vezeték sem szükséges hozzá.

A családállítás hasonló elven működik, az információt a “Családi Internetről” kapjuk meg. Problémáink gyökere sok esetben a családi hálóhoz kötődik - családtagjaink, felmenőink életéből veszünk át tudattalanul viselkedésmintákat - mintha a “programok letöltése” révén egy ősünk nevén bejelentkezve próbálnánk élni az ő életét.


A sok “Családi Internet” egy nagy közösnek a része és minden “felhasználó” összekapcsolódik. A Lélek szintjén nagyon erős kötődés van a családtagok között több generációra visszamenőleg. Múltbéli tragédiák, nehéz sorsok ismétlődhetnek mintaszerűen generációkon át, egészen addig, amíg ezeket fel nem oldjuk.

Ezek a traumák energetikai blokként rakódnak le bennünk, a gerinc mellett „kéményként” végigfutó energiavezetékben, amit a tibetiek nadinak neveznek. A családállítás lényegében a „lélek kéményseprője”, az oldás során ezek a lerakódások tisztulnak ki. Így kandallónkban a szeretet tüze ismét lángra lobbanhat. A tüzet pedig a szüleinktől és felmenőinktől érkező életerő, mint éltető oxigén táplálja.

Szabó János
http://hellingermodszer.blogspot.com/

Kép: photostock / FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 3918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x