Gyász - segítenél másoknak?
Címlap / Psziché / Gyász - segítenél másoknak?

Gyász - segítenél másoknak?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-24

Ha te is átélted közeli hozzátartozód elvesztését, vagy a gyászmunka területén dolgozó szakember vagy, valószínűleg mélyebben érdekel a téma. Segíts másoknak, segítsd magadon! Január 20-án bemutatkozó tréning! 

 

Rendezvénynaptár
A Napfogyatkozás Egyesület a gyászcsoportok elterjesztését tekinti az egyik fő céljának, és ezek vezetésére, irányítására készít fel embereket. Később a csoportok vezetése önkéntes munkában, ingyenesen történik.

A tanulásra két lehetőség nyílik, vagy egy napos, díjtalan képzésen vehetsz részt, vagy 4 alkalmas, alaposabb, fizetős oktatáson. A négy alkalmas foglalkozáson a tanulás havi egy egész napot jelent, és alkalmanként 10.000 forintba kerül. Bővebben ITT tájékozódhatsz.


Általában olyanok jelentkeznek, akik maguk is átélték egy közeli hozzátartozójuk elvesztését, vagy pszichológus-mentálhigiénés-szociális területen dolgozó szakemberek, akik a munkájuk során találkoznak gyászolókkal.

Most vasárnap, január 20-án egy napos ingyenes tréningre várjuk mindazokat, akiket érdekel a gyász témája és szívesen segítenének másoknak. Jelentkezni rövid bemutatkozással lehet a napfogyatkozas@gyaszportal.hu címen.


www.gyaszportal.hu


Kép: Stuart Miles - FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 1838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x