Drogrehabilitációs sikerek Garábon
Címlap / Psziché / Drogrehabilitációs sikerek Garábon

Drogrehabilitációs sikerek Garábon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-21

Második életévéhez érkezett a Narconon Garáb Új Élet Központ. A drogfüggők rehabilitálását végző szervezet ebből az alkalomból egy ünnepi hétvégét tartott. A rendezvényen a szakmai fórumokon, és a szabadidős programokon kívül sor került egy ünnepélyes megnyitóra is. 

 

Rendezvénynaptár
A Garáb község közelében lévő Narconon központ, néhány nappal a június 26-i Drogmentes Világnapot követően, június 29-én tartotta második születésnapját. Az esemény jelentőségét fokozta az, hogy a központ új épületegyüttesének megnyitója is erre a hétvégére eset.

A szombati nap kezdetén Jörgen Jörgensen a Narconon Európai szervezetének vezetője tartott beszámolót arról a munkáról, amit L. Ron Hubbard amerikai humanitárius kutatásai alapján a Narconon nemzetközi szervezete közel ötven éve végez a világ negyvenhét országában.


Később Gáll Gregor szobrászművész megnyitotta a művészeti délutánt. A kiállítások és a koncertek közepette sor került az új épületrész felavatására. Az Új Élet Szállóra keresztelt bővítmény Európai Uniós pályázati támogatással jöhetett létre. A beruházás eredményeként bővült azoknak a szállóhelyeknek a száma, ahol az alkohol-és drogfüggéstől megszabadulni kívánók magas szintű kezelése biztosított – akár a nap huszonnégy órájában.
Az Új Élet Szálló szalagátvágását, Kovács Zoltán Garáb polgármestere és Jörgen Jörgensen az európai szervezet vezetője végezte el.

Az esemény fővédnöke Becsó Zsolt a Nógrád megyei Közgyűlés elnöke volt, mellette védnöki szerepet vállalt Szabó Csaba Hollókő, Dr. Hajasné Banos Márta Kozárd és Kovács Zoltán Garáb polgármestere is.

Jörgen Jörgensen a Narconon Európa vezetője megjegyezte, hogy ha drogfüggőségtől megmentünk egy életet, akkor ezzel együtt több más életet is megmentünk, hiszen a visszatérő családtag képes új életet, és új örömöt vinni családjába.

A garábi eredmények olyan támogatások és segítségek következményei, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges és boldog egyéneket, és családokat hozzanak létre.
 
 
[ 3091 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x