HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-11
Címlap / Psziché / 5 tuti tipp, hogy elkerüld az összeomlást!

5 tuti tipp, hogy elkerüld az összeomlást!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-11

Van úgy, hogy minden összejön. Ilyenkor olyan, mintha kihúznák a lábad alól a talajt. A világod összeomlik, az álmaid tovatűnnek, csupán a kétségbeesés vesz körül. Mit tegyél ilyenkor? Íme 5 tipp, amivel könnyebbé válik az életed!  

 

1. Ne higgy el mindent! Sajnos rá kellett jönnünk, hogy sok minden nem úgy van, ahogy mondják, vagy amilyennek mutatják. Rengeteg tragédia származott abból, hogy emberek, akiknek kihasználták a hiszékenységét, elveszítették a vagyonukat, egzisztenciájukat.

2. Amikor valaki abbahagyja a teremtést, megszűnik létezni. Érd el, hogy mindig valamilyen értelmes dologgal foglalkozz!


3. Legyél a saját szerencséd kovácsa! Ha nem hibáztatsz másokat, és nem másoktól várod el, hogy tegyenek valamit, sokkal jobban fogod érezni magad. Amit te találsz ki és te hajtasz végre, arra mindig büszke leszel. Ne félj kezdeményezni.

 
 

4. Keresd a pozitív emberek társaságát! Egy ilyen környezetben visszanyered az önbizalmadat és újra aktívnak érzed magad.

5. Bízz magadban!
Tudnod kell, hogy sokkal több mindenre vagy képes, mint azt az adott pillanatban gondolod. Ha tényleg eldöntötted, mit akarsz és folyamatosan teszel az eléréséért, sikeres leszel.
 
 
[ 2939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x