HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20
Címlap / Psziché / Beauty Coaching - Változz át!

Beauty Coaching - Változz át!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20

A coachingnak számos megközelítése létezik attól függően, hogy mire fókuszál. A Beauty Coaching a női szépséget helyezi a centrumba, a szépséget, mely mindannyiunk számára mást jelent. Kinek a kifogástalan megjelenést, kinek az ápolt külsőt, másnak a testi fittséget, vagy épp az önmagával megélt harmóniát. A szépség egyszerre szenvedély és nyugalom, természetesség és ragyogás. Éppúgy jelentheti az egészséget, és a fittséget, mint az érzékiséget, s nőiességet. A szépség állandóság. A szépség változatosság. A szépség forrása az elégedettség. 

 

A coaching egy folyamat, melynek célja, hogy az ügyfél változzon.
Változzon az általa meghatározott módon, a számára kívánatos irányban, előre megválasztott ütemben, eszközökkel, és ellenőrzési pontokkal. A coaching akkor sikeres, ha a folyamat lezárultával az ügyfél önállóan – a coach támogatása nélkül – képes fenntartani az elért állapotot.
A coach-ok számára többféle modell áll rendelkezésre az ügyféllel való közös munka során. Ezek megnevezésükben ugyan eltérnek, lényegüket tekintve mégis hasonló alappilléreken nyugszanak.

Minden coaching folyamat a keretek tisztázásával indul.
Az első találkozás során a felek megismerkednek egymással és eldöntik, hogy tudnak-e együtt dolgozni.
A coach tájékoztatja az ügyfélet, pontosan mit takar a folyamat, hogyan zajlanak az egyes coaching ülések. Tisztázásra kerülnek annak körülményei - mint amilyen az érkezés, a lemondás vagy időpont-módosítás kérdése. Az ügyfél ezután elmondja, mihez kér támogatást, segítséget a szakembertől.
Az első találkozó során szó esik továbbá a felelősség és titoktartás fontosságáról, melynek eredményeképpen megállapodás születik a felek között.
Nagyon fontos, hogy a coach az első ülés alkalmával megválaszolja az ügyfél kérdéseit, így lehetővé válik, hogy kétségek nélkül vágjanak bele a közös munkába.
A coaching kiindulási pontja az aktuális helyzet feltárása.
Csak a jelen állapot pontos megértését követően láthatjuk azt, milyen változásra van szükség a jövőbeni kívánt állapot sikeres eléréséhez és fenntartásához.
A coach ennek során célirányos kérdésekkel vezet bennünket, melynek eredményeképpen egy addig ismeretlen perspektívából pillanthatjuk meg önmagunkat, az érzéseink és gondolataink hatását a viselkedésünkre.
Képessé válunk kitűzni a céljainkat, felismerni és mobilizálni az elérésükhöz szükséges erőforrásainkat, s önmagunkat ellenőrizve folyamatosan tenni azért, hogy eljuthassunk addig a pontig, mikor már lezárhatóvá válik a coaching, s önállóan is fenn tudjuk tartani az elért állapotot.

A Beauty Coaching egy olyan folyamat, mely segít felfedezni a Benned rejlő szépséget.
Az éntudatosság és önelfogadás növelésén keresztül lehetővé teszi, hogy megtanuld tisztelni a nőt, aki vagy, miközben a számodra vágyott állapot eléréséhez szükséges változás meglépésére ösztönöz.
A szépség mindannyiunk számára mást jelent, így annak megélése is eltérő lépések megtételét igényli a részünkről. Coach-ként az a feladatom, hogy segítsek feltérképezni a valós szükségleteidet, és megérteni a változás útjában álló lehetséges akadályokat, majd támogatást nyújtva átlendíteni Téged a holtpontokon, míg képessé válsz önállóan fenntartani azt az állapotot, melynek elérésére törekszel.

Számodra mit jelent a szépség?
Mi segíthet az átélésében?
Hogyan érheted el azt, amire vágysz?

Szerző: Vépy Viktória
pszichológus, life coach, mediátor

A Beauty Coaching segít, hogy felfedezd a Benned rejlő szépséget, bármilyen probléma álljon is a háttérben.
Ha információra, támogatásra, segítségre volna szükséged a sikeres változás érdekében, kérlek, fordulj hozzám bizalommal.
Telefonszám: 0670/242-63-92
Email cím: info@beautycoaching.hu

Beauty Coaching – Változz át!
www.beautycoaching.hu

 
 
[2336]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x