Légy a saját életed rendezője!
Címlap / Psziché / Légy a saját életed rendezője!

Lukács Tünde

Légy a saját életed rendezője!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tavasz van. Az év legcsodálatosabb időszaka, amikor a természet újrateremti önmagát. Szinte egyik napról a másikra borulnak zöldbe, virágba a fák. Mi is erre vágyunk ilyenkor, a megújulásra. Mit tehetünk, hogy sorsunkat pozitív irányba tereljük? Április 09-én "Légy a saját életed rendezője" címmel egész napos programot tartunk a Nővarázsoló Műhely és Életmód Stúdióban. Tarts velünk, és írj egy új forgatókönyvet az életedre! 

Minden pillanatban teremtünk. Azok a gondolatok, amelyek a fejünkben járnak, megteremtik valóságunkat. Legtöbbször észre sem vesszük, hogy percek, sokszor órák óta ugyanaz a negatív lemez pörög az agyunkban. Észrevetted már, hogy amikor valami rossz történik veled, akkor csak rossz gondolatok jutnak eszedbe? Minden eszedbe jut a múltból, ami a jelenlegi negatív érzésedhez hasonló. Végül már arra gondolsz, hogy nem is történt semmi jó dolog az életedben, mert csak rossz emlékeid vannak.

Ezt azért érzed így, mert a pillanatnyi energiád csak a hozzá hasonló energiájú dolgokhoz, gondolatokhoz tud kapcsolódni. Ellenkező esetben, például ha éppen szerelmes lettél, biztosan nem fog eszedbe jutni az a gondolat, hogy milyen szerencsétlen is vagy. Az öröm frekvenciájához csak örömteli dolgok, gondolatok tudnak kapcsolódni.


Húsvét tájéka a böjt, a megújulás ideje is. Testileg-lelkileg szeretnénk megtisztulni, a rügyek kipattanása a lelkünkben is sürgető érzést idéz elő a változásra. Sokan szeretnének új életet kezdeni, új munkába fogni, új párt találni, új barátságokat kötni. Miért vágyunk annyira az újra most, a tavasz kezdetén? Talán mert elfáradt a lelkünk. Van egy régi mondás, miszerint ha túl sok öröm vagy bánat ér egyszerre, állj meg, és várd meg míg utolér a lelked. Tegyünk most így mi is.

Április 09-én a téma a megújulás, a változtatás, a teremtés, és az ebben minket gátló blokkok felderítése lesz. Beszélgetünk, meditálunk, és sok más izgalmas dolgot csinálunk.

Ilyen lesz például a hitmondat feltárás és állítás. A családállítások során gyakran látjuk, hogy néha öntudatlanul mondogatunk olyan kis rövidke mondatokat, amelyek nagy erővel húzhatnak minket vissza. Ilyen például:

„Én már csak ilyen vagyok!”
„Mindig ilyen szerencsétlen voltam!”
„Minden férfi/nő egyforma!”
„Az élet kemény!”
„Ez a karmám/sorsom!”
„Nekem semmi nem sikerül!”

Rengeteg ilyen, és ehhez hasonló hitmondat van, és ezek mögött a mondatok mögött gyakran egész családi történetek húzódnak meg. A program során, feltárjuk ezeket a hitmondatokat.

Beszélünk a pozitív gondolkodásról, ami valójában nem is mindig pozitív, a tudatalatt futó önszabotáló programokról, illetve a résztvevők otthon is alkalmazható ötleteket, gyakorlatokat kapnak arra vonatkozólag, hogyan teremthetnek maguknak nap mint nap új kis csodákat.

A program ideje alatt vásárolható: Ajándékutalvány 50% kedvezménnyel, amely családállításra és egyéni tanácsadásra is beváltható.

Bővebben információt a honlapomon találsz!>>>



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8717 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x