Az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete
hirdetés
Címlap / Psziché / Az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete

Szabad Mihály

Az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Tudatosan éled az életed. Mindent megtervezel és kezelni tudod a váratlan helyzeteket is. Egy ideje azonban mintha kevés lenne ez a racionalitás. Úgy is mondhatnánk, hogy józan ésszel felfoghatatlan ami történik. Igaz? Most valahogy sem az ösztönös, sem a tudatos megoldásaid nem működnek. Újabb szintre kell lépned.  


Rendezvénynaptár
 

Az elme egy csapda. Ha ebben az új élethelyzetedben is megpróbálod erős intellektusoddal kontrollálni, akkor fokozatosan rá fogsz ébredni, hogy az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete. S amikor erre rájössz, akkor hirtelen nyitott leszel a világra. Újra felfedezed magadban az önfejlesztés iránti vágyat. Keresni kezded a megoldásokat, a biztosat a bizonytalanságban.

De nem a huszonkettedik elméletre vágysz. Nyitott vagy az újra, de spirituális józanságod nem engedi, hogy beszippantson valami divatos irányzat. Egyszerűen tudni akarod, hogy hogyan léphetsz túl az elméd korlátain a gyakorlatban, hogy meg tudd oldani az eddig bevált módszerekkel megoldhatatlant.

 
 
A QUANTUM BALANCE Motivációs Tanácsadói tanfolyam megadja mindezek megvalósítását a számodra! Megtanulsz tudatosan figyelni önmagadra, és megtanulod hogyan tükrözd saját válaszaid az élethelyzetedből adódó kérdésekre. Intuitív tudással, a világ szélesebb felfogásával és azzal az élménnyel leszel gazdagabb, hogy végre döntéseket tudsz hozni a racionalitáson túlmutató élethelyzetekben is. Mert az elméd nem kontrollálni kell, hanem megismerni a részeit és a működését.

S talán még egy új hivatásra is rátalálsz...

 
 
[ 4078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x