Az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete
Címlap / Psziché / Az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete

Szatmári L. Miklós

Az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Tudatosan éled az életed. Mindent megtervezel és kezelni tudod a váratlan helyzeteket is. Egy ideje azonban mintha kevés lenne ez a racionalitás. Úgy is mondhatnánk, hogy józan ésszel felfoghatatlan ami történik. Igaz? Most valahogy sem az ösztönös, sem a tudatos megoldásaid nem működnek. Újabb szintre kell lépned.  


 

Az elme egy csapda. Ha ebben az új élethelyzetedben is megpróbálod erős intellektusoddal kontrollálni, akkor fokozatosan rá fogsz ébredni, hogy az elme a valóságnak csupán egy piciny szelete. S amikor erre rájössz, akkor hirtelen nyitott leszel a világra. Újra felfedezed magadban az önfejlesztés iránti vágyat. Keresni kezded a megoldásokat, a biztosat a bizonytalanságban.

De nem a huszonkettedik elméletre vágysz. Nyitott vagy az újra, de spirituális józanságod nem engedi, hogy beszippantson valami divatos irányzat. Egyszerűen tudni akarod, hogy hogyan léphetsz túl az elméd korlátain a gyakorlatban, hogy meg tudd oldani az eddig bevált módszerekkel megoldhatatlant.

 
 
A QUANTUM BALANCE Motivációs Tanácsadói tanfolyam megadja mindezek megvalósítását a számodra! Megtanulsz tudatosan figyelni önmagadra, és megtanulod hogyan tükrözd saját válaszaid az élethelyzetedből adódó kérdésekre. Intuitív tudással, a világ szélesebb felfogásával és azzal az élménnyel leszel gazdagabb, hogy végre döntéseket tudsz hozni a racionalitáson túlmutató élethelyzetekben is. Mert az elméd nem kontrollálni kell, hanem megismerni a részeit és a működését.

S talán még egy új hivatásra is rátalálsz... 
 
[ 3863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x