Társtalanság, kapcsolati gondok, meddőség és okaik
Címlap / Psziché / Társtalanság, kapcsolati gondok, meddőség és okaik

Társtalanság, kapcsolati gondok, meddőség és okaik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

Szinte nincs is más téma mostanság a segítséget kérők között, csak párkapcsolat, és gyakran a babavárással kapcsolatos kérdések. Párkapcsolati problémáknál és meddőség esetében is felismertünk olyan gátló tényezőket, amelyek tudatalatt olyan erős blokkokat képeznek, amit sajnos egy családállítással nem lehet feloldani, illetve maga csak a családállítás nem is alkalmas rá. Mi az, ami az áttörést hozhatja?  


Rendezvénynaptár
Az, hogy azon felül, hogy kiderítjük, milyen családi, transzgenerációs mintákat hordozunk, feltárjuk mi az, amivel úgy tartjuk távol magunktól a pár-kapcsolódást és a gyermekáldást, hogy eszünkbe sem jut ezekre az okokra gondolni.

Mi az, amit a családállítás megmutathat egy párkapcsolati állítás esetében?


Megláthatjuk, kinek a sorsát éljük. Van, hogy a szülők sorsát ismételjük. Ugyanúgy elválunk, nem találjuk a szerelmet, hasonló partnert vonzunk be, mint édesanyánk/édesapánk, akik nem igazán éltek boldog házaséletet, és ugyanazokat a köröket futjuk, mint szüleink. Van, hogy bár megkapjuk a lehetőséget, nem élünk vele, mert nem engedjük meg magunknak, hogy boldogabb életet éljünk, mint a szüleink. Előfordul, hogy korábbról, a nagyszülőktől, dédszülőktől hozott mintákat ismételjük. A mostani 40-es 50-es generációnál mutatkoznak meg főleg a régi háborús történetek. A nagymamával, dédmamával történt erőszak, a férj, a társ elvesztése a háborúban. Ha ilyen történet előfordul a családodban, szinte biztos, hogy hatással van rád is, főleg a kapcsolatok terén.
A legtöbb párkapcsolati probléma hátterében az ikervesztés áll. Meglátásom szerint, az emberek 80%-a nem egyedül, hanem ikertestvérrel indul az életbe. Erről szóló írásom>>>

Akik így indulnak, állandóan keresnek valamit. Előfordul, hogy újabb és újabb kapcsolatokba ugranak bele, mert a meglévőbe hamar beleunnak, vagy úgy érzik, nem találták meg a számításaikat. Gyakori a szexuális érdeklődés elvesztése, és egy baráti, testvéri viszony kialakulása.

Előfordul, hogy amennyiben a szülők elváltak, vagy valamelyikük meghalt, a gyermek energetikailag beáll a társ helyére, így segítve a szülőt. Sajnos egyre többször látjuk azt, hogy valaki még akkor is képtelen felvállalni egy párkapcsolatot, ha az boldogságot adhatna, mert a társ helye foglalt. Gyakran azok a szülők, akik egyedül élnek, és csak a gyermekükre számíthatnak, tudatalatt el is várják, hogy fiuk/lányuk mellettük maradjon. Ezért gyakori az, hogy 30-40-50-es férfiak/nők szüleikkel élnek társ nélkül.


A fent említettek mellett természetesen még számtalan okot tárhatunk fel egy-egy családállítás során.

A meddőség témájával szintén elég gyakran találkozunk az utóbbi időben. A gyermektelenség hátterében szintén számos tudatalatti minta futhat.

Az ikervesztés itt is rekordot dönt a meddőséget kiváltó okok között. Gyakran az ilyen emberek pánikszerűen félnek a terhességtől, a szüléstől, félnek attól, hogy gyermekük betegen vagy halva születik. Előfordul félelem attól, hogy egyedül maradnak, társuk elmegy, vagy hogy a gyermek megszületése után elveszítik a szabadságukat.
Ilyenkor történik az, hogy bár orvosilag semmi akadálya, a baba mégsem fogan meg.

 
 
Mind a párkapcsolati gondok, mind a gyermekvállalás blokkjai családállítással remekül megoldhatók egy szintig. Ahhoz viszont, hogy az oldás teljes legyen, még egy valami hiányzik. Azoknak a tudatalatti hitrendszereknek a törlése, amelyeket a családállítás nem tud megmutatni.

Az emberi viszonyok rendezését, a minták, blokkok feloldását elvégzi a családállítás, de a témával kapcsolatos mélyen lévő negatív, gátló hitrendszereket nem cseréli le. Ezért hiába oldottuk fel a szülőkkel való konfliktust, amely gátolta a párkapcsolat kialakulását, ha mellette fut egy olyan hitrendszer, miszerint nem tartom magam méltónak a boldogságra, vagy egyáltalán nem is tudom, milyen érzés boldognak lenni.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x