Kézfogások
Címlap / Psziché / Kézfogások

Kézfogások

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Édesapám mindig azt tanította nekem, hogy egy kézfogásban benne van a másik ember teljes személyisége és jelleme is egyben. Ha lagymatagon fognak veled kezet,  

 

Apám mondta…
Édesapám mindig azt tanította nekem, hogy egy kézfogásban benne van a másik ember teljes személyisége és jelleme is egyben. Ha lagymatagon fognak veled kezet, az egy lagymatag ember, ha erősen, az egy erős ember és így tovább. Rém egyszerű és nagyszerű. Persze ebben még az is benne van, hogy az illető a kézfogás közben a szemedbe néz-e vagy sem, elfordítja-e tőled a tekintetét vagy bátran, egyenesen és nyíltan vállalja önmagát és téged. Erről a témáról bizonyára vannak, akik nálamnál sokkal többet és jóval tudományosabban tudnak írni, beszélni. Igen, ez egyfajta kézfogás, de lehet másfajta is.

De anyám azt nem mondta…
Nekem például rengeteget jelentett mindig, ha édesanyám megsimogatta a kezemet, s mivel többnyire úgy aludtam el, hogy ő az alkaromat simogatta, ezért ez az érzés mélyen belém vésődött és még most is vágyom rá, hogy így térjek nyugovóra esténként.


Aztán jöttek a fiúk és a férfiak…
Aztán később micsoda nagy szó volt, amikor egy fiú megfogta a kezemet, sőt amikor már kézenfogva sétált velem. Uranisten, hogy ez mennyi mindent jelentett egykoron!

Később már eszünkbe sem jutott, hogy a kézfogásnak ekkora nagy jelentőséget tulajdonítsunk, ripsz-ropsz a csókok és simogatások özönében ágyakban és pázsitos tisztásokon feküdtünk egymáson. A kezünk meg valahol egészen máshol volt.

…No meg egyenes következményként a gyerekeim és mások gyerekei
Viszont még később a megszületett gyermekeim kezét fogva, szinte istennek érezhettem magam. Pici kezeikkel többnyire csak az én kisujjamat fogták, és úgy tipegtek-topogtak az élet kezdetén, éppen csak hogy jártányi erejükkel.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x