Sárkányos lány 16.
Címlap / Psziché / Sárkányos lány 16.

Sárkányos lány 16.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kezdtem megbolondulni, hogy nem csinálok semmit. Sajnos, elmúlt a kezdeti érzés, miszerint szabad vagyok és független, és kizárólag azt fogom csinálni, amihez kedvem lesz.  

Kezdtem megbolondulni, hogy nem csinálok semmit. Sajnos, elmúlt a kezdeti érzés, miszerint szabad vagyok és független, és kizárólag azt fogom csinálni, amihez kedvem lesz. Pedig tényleg itt volt az alkalom, hogy mélyebben magamba nézhessek, és most először, mások véleményétől függetlenül dönthessem el, hogy valójában mit is szeretnék.

Rajzolgattam egy kicsit, hogy próbálgassam, mit szeretek csinálni, de kiderült, hogy nincs hozzá tehetségem. Nem igazán jutottam semmire, és úgy éreztem magam, mint aki teljesen elveszítette az identitását.

Megállapítottam, hogy mennyire azonosítottam magam a munkáimmal. Rosszul lettem, hogy nem tudok semmit kezdeni a hirtelen jött szabadságommal, és még rosszabbul lettem, ahogy arra gondoltam, hogyha ismét elmennék dolgozni, akkor megszűnnének ezek a problémáim. Hiszen nem úgy akartam megszüntetni őket, hogy egyet hátralépek. Amúgy is sokszor jut eszembe időről időre, hogy barbár körülmények között fogva tartva, mivé lehet egy ember.

Amikor már se családja, se munkája, se élete, csak a kínzás és a sötét cella, ahová be van zárva. Mi lesz akkor egy emberből? Mivel azonosíthatja magát? Semmivel. Akkor milyen ember lesz? Akkor jön-e elő a valódi énje vagy éppen ellenkezőleg, alapvető emberi mivoltától van-e megfosztva?

Azon is sokat problémázok mostanában – és végül is ez fejeződik ki a munkához való hozzáállásomon is –, hogy az akarat vagy az elfogadás érvényesüljön-e. Alapvetően harcos természetű vagyok, erős akarattal, de az az igazság, hogy egy csomó mindent mégsem tudok véghez vinni, mert a lázadó hajlamom szintúgy erős. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy szentül elhatározok valamit, majd ugyanazzal a lendülettel fellázadok magam ellen. Néha nem tudom eldönteni (nemhogy megvalósítani), hogy az Univerzumra bízzam magam, vagy üljek le, írjak célokat, azután meg küzdjek értük, mint egy oroszlán.

Végül is Chandra hatására, illetve saját kétségbeesésemre, hogy nem tudom a számláimat kifizetni, elkezdtem munkát keresni, de csak ímmel-ámmal, mert baromira nincs hozzá kedvem. Mármint ahhoz, hogy kizárólag a pénzért csinálok valami értelmetlenséget. Elmentem egy modellválogatásra is, ahol beválogattak. Holnap csinálunk fotókat is, majd meglátjuk, mi lesz az egészből. Egy hirdetés alapján elmentem egy tréningre is, aminek eredményeképpen pankrátor lettem. Videofilmeket forgatunk, azokban szerepelek, rendes éles meccseken, de az utolsón azt hiszem elrepesztették a bordám, vagy mi, mindenesetre nagyon fáj. Amúgy azóta sem dolgozok. Egyébként járok hastáncolni is, Olívia is otthon, lehet hogy egyszer majd együtt lépünk fel. (Mellette időnként átúszom a medencét harmincszor, és lépcsőzőgépet vagy futógépet is használok.)

Szóval éppen nem csináltam semmit, és akkor eszembe jutott, hogy legalább most van időm, hogy leírjak mindent. Megint az volt bennem, hogy egyszer majd leírom ezt az egészet, amikor hirtelen arra gondoltam, hogy miért ne most? Egy hete írok, napi öt-hat-nyolc órát. Ma befejezem. Azután még nem tudom, mi lesz.
vége
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1074 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x