Tavaszi újjászületés 2.
Címlap / Psziché / Tavaszi újjászületés 2.

Tavaszi újjászületés 2.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Itt kell élnünk egymással, mert itt akartunk élni, ezt a sorsot választottuk.Így hát legyen száraz tél vagy csapadékos forró nyár, szeles ősz vagy éppen hóeséses tavasz, belül mindig megújulhatunk, ha képesek vagyunk hinni és bízni.  

 

Itt kell élnünk egymással, mert itt akartunk élni, ezt a sorsot választottuk. Így hát legyen száraz tél vagy csapadékos forró nyár, szeles ősz vagy éppen hóeséses tavasz, belül mindig megújulhatunk, ha képesek vagyunk hinni és bízni. Hogy kiben és hogy miért és hogy mikor és meddig, azt is elmondom.

Amikor már úgy érzed, hogy emberi aggyal és szívvel nem tudsz tovább jutni a karmikus örök köreiden, melyek újra és újra fájóan figyelmeztetnek téged arra, hogy még mindig nem transzformáltad, nem alakítottad át magadat olyanná, hogy boldogan élhesd az életedet,- na szóval akkor, amikor teljesen elcsüggednél, amikor kilátástalannak látnál mindent, amikor öngyilkos gondolatokba vagy tettekbe menekülnél, amikor megőrülnél, no akkor kezdj el imádkozni szépen, lassan és figyelmesen.

Kérj segítséget fentről és bentről. Húnyd be a szemed! Vonulj el egy kicsit valahova, egy időre. (Előtte nyugodtan üvölts és törj össze olcsó tányérokat a falon, ha senkit nem ijesztesz ezzel meg!) Ne bámulj állandóan kifelé és lefelé, hanem felfelé és befelé nézz! És akkor meg fogsz döbbeni, hogy milyen hamar ott lesz a kért segítség.

A Gondviselés nemcsak hogy találékonyabb és humorosabb nálad, hanem mer olyasmiket is megtenni, amiket Te nem mernél és nem is tudnál megcsinálni.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x