HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-17
Címlap / Psziché / Mi lesz a depressziós anyák gyermekeivel?

Mi lesz a depressziós anyák gyermekeivel?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-17

A félelem megöli az anyai ösztönt, ami ki kellene, hogy fejlődjön az anyában. Aggódom az ilyen anyák gyermekeiért, mert az anya aurája nem öleli magába be a gyermeket. Így a gyermek nincs védve.  

 

A szülés utáni depresszió manapság igen sok nő életét keseríti meg. Amíg a babát hordja az anya, benne van az Istenanya testében és energiájában, segíti hordani a terhességet. Ahogy a szülés lezajlik, elhagyja a testet.

Mintha ezt megérezné az anya teste, amely szült, mert elveszített egy erőt, egy biztonságérzetet és kicsúszik a középpontból. Eltolódik magában ott belül vagy jobbra, vagy balra, és elkezdődik egy rémállapot. Birtokba veszi az anyát a félelem, mert lezáródott az energia is, ami szétárad a gerincen, hogy onnan ossza szét a testben. Energia-nélkülivé lesz az anya.

Ezzel megkezdődik a félelem minden arca. Írtam már a középpontba visszahelyezésről, a „Virrasztok a világ felett „ című könyvemben, itt ezt a kezelést kell alkalmazni. Van akinél oly erős mértékben van eltolódás, hogy csak több kezelés segít visszatenni a középpontba az anyát. Már a kezelés alatt is újra elcsúszik jobbra, vagy balra, attól függ, hogy kinél merre történt az elcsúszás. Ekkor újra és újra visszaemelem a középpontjába, közben a testet oldom és a gerincet igazítom. Ezt a betegséget már megelőzte a gerinc elfordulása, mert szülés nélkül is létrejön a depressziós állapot, ha egy-egy csigolya, vagy az egész gerinc meg van fordulva, ki van csúszva a helyéből. Van aki azt hiszi, hogy egy terhesség megmenti félelmeitől, rémképeitől. Ez csak robban szülés után, súlyosabb állapotba kerülhet az adott ember. A félelem megöli az anyai ösztönt, ami ki kellene, hogy fejlődjön az anyában. Aggódom az ilyen anyák gyermekeiért, mert az anya aurája nem öleli magába be a gyermeket. Így a gyermek nincs védve.

Ekkor a családban mindenki más aggódik, hogy mi lesz a gyermekkel, csak az anya nem. Így nem jó energiákat kap a baba, mert azt a szeretetet, amit az anya ad, azt semmi mással nem lehet pótolni, sem adni. Hiába szereti más anyai érzéssel, az akkor sem az anya rezgése, védelme, aki szülte. Az ilyen gyermek hamar Én-tudatra ébred, mert rájön, hogy nincs aki dédelgesse, védje, óvja és nagyon nagy baj ez, mert a gyermek fordul vissza az anyja felé és az életét is feláldozza az anyára vigyázással. Egész életében az anyját lesi, hogy mi a kívánsága. Nagyon sok anya él vissza gyermeke életével, nem engedi útjára.

Az anyának kell ezt megérezni és elengedni gyermekét, de ezek az anyák önző módon maguknak őrzik meg gyermeküket. Minden kis mozdulásra, ami mások felé irányul gyermekében, hogy kapcsolatot teremtsen, az anya addig munkálkodik, amíg szét nem szedi a leggyengédebb szálat is, bármit szőtt össze másokkal gyermeke. Nem tűri meg az ilyen anya a barátokat gyermeke körül. A társadalom nem védi meg ezeket a gyermekeket és nem tépi ki az anya hatalma alól, mert nem látja, hogy az egy beteg ember. Egy rejtett betegség rabja. Nem adja oda az életnek gyermekét. Rabságban élő emberek és elérik az öregkort is úgy, hogy nem kötnek kapcsolatot, mert az anya őrzi őket, igen kifinomult idegrendszerrel, tudattal és tudatosan teszi ezt egy idő után.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 14209 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x