Lelkes Miklós: Bűvészmutatvány
Címlap / Psziché / Lelkes Miklós: Bűvészmutatvány

Lelkes Miklós: Bűvészmutatvány

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

- Üdvözlöm Önt, mint Nagyérdemű Közönséget, ebben az Állami Nagycirkuszban, akarom mondani, Nagy Cirkuszállamban! Mostani számunk a "hipp-hopp-kipp-kopp-hol-a-piros-mitől-piros-nem is piros" művészi bűvészmutatvány. Beleteszem ezt a pénzecskét az Ön balzsebébe, amelyik annyira érzékeny szociálisan.  

 

- Üdvözlöm Önt, mint Nagyérdemű Közönséget, ebben az Állami Nagycirkuszban, akarom mondani, Nagy Cirkuszállamban! Mostani számunk a "hipp-hopp-kipp-kopp-hol-a-piros-mitől-piros-nem is piros" művészi bűvészmutatvány. Beleteszem ezt a pénzecskét az Ön balzsebébe, amelyik annyira érzékeny szociálisan. Látja? Beleteszem ezt a bankócskát-mankócskát. Ezt a tekintélyesen nagycímletűt.

- Ne köszönje még, csak tapsoljon! Nekem, a Nagy Bűvészművésznek. A Nemzet Nagy Bűvészének. Meg ámuljon-bámuljon!

- Nem találja a bankócskát a balzsebében? Hehehe! Bűvész vagyok, úgy adok, hogy ne lehessen észrevenni a végén. Mondja szépen utánam: "Ebből-abból, zárójel, mínusz kétezermilliárd, meg ravasz Pitagorasz a köbön egyenlő cénégyzet, de aki át mond, mondjon bét is!" Látja, ilyen egyszerű, ilyen világos az egész!


Még Ön is megérheti, tudományos fokozata, egyetemi végzettsége ellenére, ha ma nem, akkor holnap.

- Tessék?! Ön nem szereti a mínuszos zárójeleket, mert, ha azokat felbontja, akkor minden vanos pluszból nincses mínusz lesz? Nem kell szeretnie! Engem szeressen, a Nemzet Nagy Bűvészét! Jobbban, mint a jobbzsebét, mert az sem jobb. Sőt! Abban nincsen semmi, csak az a Nagy Ellentmondás, ha beleteszik, jobbról balul.

- Tessék?! Miért kapott a farzsebéhez? A helyzet, persze, majdnem far, de "f" helyett "sz"-szel. Ésszel éljen, de ne vigye túlzásba, mert belelát a mutatványomba, és akkor már nem élvezi.

- Így sem élvezi?! No mondja utánam: "Kifordítják, befordítják, mégis bunda a bunda...". Ezt gyermekkoromban hallottam, de már akkor megtanultam bundázni. No most fordítsa összes zsebét ki, meg be! Látja?! Ez a Nagy Bűvészmutatvány! Az Államkassza is üres, meg az Ön zsebe is. Tapsoljon!

- Nem tapsol, mert szomorú: órája elment a zaciba? Vigasztalódjon: ha nincs órája, nem üthet órája. Legfeljebb mi üthetünk, felülről, a Toronyból. Különben is: miért ne mehetett volna zsebórája oda, ahová akar? Szabad ország ez, itt mindent szabad, már egy palotátlan-hajléktalan milliárdosnak is!

- Ne panaszkodjon, hanem tapsoljon! Eltűnt pénztárcájából a maradék pénzecske is? Látja, ez már az én Nagy Bűvészmutatványom! Beletettem a Nagy Bankót, de úgy, hogy az már nincs benne, sőt, kis rokonait is magával vitte. Hová vitte? Arra ne legyen gondja! Egyrészt ne szaporítsa gondjait, másrészt, ha minden bűvésztrükköt elárulnék Önnek, akkor ezüsttányérkáim ritkán látnának fogolypecsenyét...
Lelkes Miklós cikkeiről beszégessünk

 
 
[ 1210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x