Mira-Máre-Mari
Címlap / Psziché / Mira-Máre-Mari

Mira-Máre-Mari

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-17

Szavak, szavak és szavak, a sava borsa az életnek. Játszom velük, és ők élEtre kelnek. Játszom minden szóval, de különösen a neveim szavaival. Közelebb visznek magamhoz.  

 

Rendezvénynaptár
Önismeret. Ez kell. E nélkül hogy a csudába is tudnánk bármit a másikról vagy főleg arról, hogy mi és miért történik velünk és bennünk.Önismeret. Már a régiek is ezt tartották egy nagyon fontos dolognak. Ismerd meg önmagad!De hogyan lehet ezt? Az embernek csak sejtései vannak arról, hogy ki ő.

Először is próbál utánanézni a családfájának, hogy azt a kutyafáját vagy kutyabőrét hol és mikor szerezték, kik voltak az ősök, honnan jöttek, mit akartak. Aztán ha sikerül és van hozzá bátorsága és még élő szülei, megkérdezi, hogyan fogant és hogyan született, mi és ki volt vele addig, amíg még alig tudott magáról.

Sok érdekeset lehet megtudni ilyenkor önmagunkról, amely információk később segítségünkre lehetnek abban, hogy ha valami problémánk, bajunk lenne az életünk során, akkor emlékezzünk a kezdetekre, a gyökerekre.

Egy vagy több párkapcsolat örömei és kudarcai is nagyon sokszor azon múlnak, hogy milyen neveltetésben részesültek a benne lévők, vagy hogy mit hoztak, mit kaptak otthonról vagy máshonnan. Egyéb elméletek és elképzelések még régebbi életekbe visznek vissza, vagy aki nem hisz ezekben, az a genetikáról beszél, öröklött és szerzet tulajdonságokról. Könyveket lehetne írni mindegyik témáról külön-külön. Esetünkben az önmegismerés folyamata úgy tűnik, hogy szakadatlanul megy, mint egy alapzaj a frigiderben. Éljük az életünket, tesszük a dolgunkat, vagy nem tesszük, és közben hatalmas a tudatlanságunk. Néha-néha sejlik csak fel valami, hogy mi és miért történt, vagy tudunk meg könyvekből, beszélgetésekből, másoktól, mesterektől, tanfolyamokból, filmekből, a természetből, az álatoktól, önmagunktól sok-sok olyat, amire nem is gondoltunk volna. Legtöbbször csak később jövünk rá, amikor már ezer baklövést követtünk el, és nincs mód a jóvátételre, a javításra. Akkor fogja az ember az ő fejét és legszívesebben a falba ütögetné, de jó esetben csak annyit szól, bocs, bocsesz, bocsika, vagy elnézést, bocsánatot kérek, én ezt nem is tudtam , én kérem, nem így akartam, ha most kezdeném már másképp csinálnám. Hát akkor kezdd MOST!

Az újrakezdés, az újrajátszás lehetősége mindig benned van, s így mindig adva is van. Kezdheted újra és újra önmagaddal a küzdelmeket, saját magad kellemetlen tulajdonságainak megváltoztatását, vagy kezdheted újra kipróbálni magadat egy új egy másik kapcsolatban, hátha ott majd jobban sikerül az egymáshoz csiszolódás, az egymásra hangolódás folyamata.

Lehet, hogy van, akinek ezt 1 párkapcsolatra adta meg az élet, lehet, hogy van olyan, akinek többre. Lehet, hogy van olyan, akinek inkább benne kellene maradnia a kapcsolatában, és azt javítania, de lehet, hogy van olyan, akinek inkább az tesz jót, ha kilép, és egy másikban kezdi újra. Általánosítani, minősíteni, ítéleteket mondani nem érdemes, mert ez az amit egyikünk sem tudhat biztosan, csak sejthet. Így hát figyeljünk leginkább befelé, halljuk meg a belső hangunkat, és kövessük az ő útmutatásait! A tiszta szív mellet, vegyük elő a józan eszünket is! E kettő majd megsegít bennünket.

Miramarimáremária és társai, a neveimben rejlő lehetőségekkel együtt, mind-mind én vagyok. .Kibontásuk, megvalósításuk életfeladatom, amelynek végén meghalok. Akkor meg, mégis miért?

Hát tudom én? Állítólag a lelkek tanulni és tapasztalni jönnek ide erre a földre, hogy aztán a tanultakkal és a tapasztaltakkal gazdagodva menjenek vissza az egységbe, vagy újabbés újabb életekbe. Nem tudom, de nagyon lehet, hisz minden napom erről szól. Éberen figyelek és megfigyelek, hagyom, hogy érezzek. Ha fáj, nyugodtan fájjon nagyon, ha jó, nyugodtan legyen nagyon jó! Szeretek érezni! Szeretek élni!

És ha már a neveimről elmélkedem még mindig, hadd mondjam meg, hogy a Máriát végül is, akkortól kezdtem elfogadni, amikor egy híres együttes (a Beatles) azt énekelte, hogy „Mother Mary comes to me, whispers all the wisdom. LET IT BE! LET IT BE! Azaz: Mária a bölcsesség szavait suttogja: LEGYEN!

És én is ezt mondom nap mint nap: „Uram, legyen meg a Te akaratod! Ámen.”

Magamban még hozzáteszem, amit szintén Mária üzent nekünk a jelenéseiben: „Imádkozom értetek, hogy legyen erőtök megváltoztatni az életeteket!” Én is ezt teszem, én is ezen vagyok.
Mira
Eredeti cím: MIRA-MÁRE-MARI-MOTHER MARY-MEDER ÉS MORTALITY
Lélekemelő fórum

 
 
[ 715 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x